Leila Ershad
OM OSS
JOBB

"Jag skapar imorgon med omtanke, kvalitet och innovation."

Testaren och testledaren Leila på vårt kontor i Stockholm gör sällan några tavlor på jobbet. Hon älskar nämligen att kvalitetssäkra kundlösningar i sitt arbete. På fritiden däremot målar hon gärna en och annan tavla. Lär känna Leila lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Empatisk, ambitiös och lösningsfokuserad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har två utbilningar i ryggsäcken. Först utbildade jag mig till byggnadsarkitekt och senare gick jag en utbildning till mjukvarutestare. Jag har arbetat inom flera olika områden som har gett mig en bred grund och mycket erfarenhet som jag har med mig i min roll inom test och kvalitet. 

Min karriär på Sogeti:
Jag började som konsult på Sogeti november 2022 och arbetar hos en kund i olika projekt inom samhällsnytta som både testledare och testare. Det är ett omväxlande arbete, där man även får möta många duktiga externa kollegor i olika projekt hos kunden. 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Min passion ligger i att optimera resursanvändningen inom testledning och kvalitet. Det är avgörande att effektivt hantera tid och resurser genom smart testplanering och analys för att uppnå högkvalitativa resultat inom rimliga tidsramar. Parallellt brinner jag för kundfokuserad kvalitetssäkring, där mitt mål är att säkerställa att produkten inte bara möter utan överträffar kundens förväntningar. Genom att förstå deras krav och aktivt involvera dem i testprocessen, strävar jag efter att leverera produkter av högsta kvalitet, där kundens behov och förväntningar står i fokus.

Hur delar du med dig av din expertis? 
En viktig del är genom tydlig kommunikation och dokumentering. Jag ser till att de flesta tester, processer och bästa praxis dokumenteras på ett tillgängligt sätt, vilket underlättar för teamet, så att de enkelt kan dra nytta av min erfarenhet och förståelse för test och kvalite.
 
En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En lyckad arbetsdag för mig innebär att jag har kommit ikapp med mina planeringar och proaktivt utvärderat kommande arbetsuppgifter. Samtidigt är det viktigt att träffa mina interna och externa kollegor, då social interaktion bidrar avsevärt till att skapa en riktigt positiv arbetsdag och tillslut riktigt bra resultat jobbmässigt.

Hur är en typisk sogetiare?
Då jag ser mig själv som en sogetiare, kan jag utgå ifrån våra värdeord,  där jag kan beskriva mig själv som kundfokuserad, inovativ och framåtlutande.

Varför jobbar du på Sogeti? 
Det är en arbetsmiljö där man får utvecklas på riktigt, känna sig som en viktig del av framtiden. Härlig atmosfär där man får synas och ta plats.
För mig är känslan av att alltid känna sig välkommen ovärderligt.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Leila Ershad
    Leila Ershad
    Testledare, Stockholm
    076-115 97 98

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Leila Ershad
Titel: Testare - Testledare
Född: 1985
Bor: Stockholm- Täby
Fritidsintressen: Måla tavlor och lyssnar på poddar! En annan hobby jag älskar är att läsa. Att fördjupa mig i en bra bok. Älskar att utforska olika grejer, det kan vara kultur och mat, och att uppleva naturen genom friluftsaktiviteter och träning ger mig en känsla av inre fred och harmoni.