Lisa Kristiansen
OM OSS
JOBB

”Jag skapar framtidens innovativa lösningar. Idag”

Lisa jobbar som UX-designer hos oss i Göteborg. På sin fritid DJ:ar hon, skriver musik, gamear och tränar kampsport. Varför hon jobbar på Sogeti, hur hon hamnade här och varför hon trivs? Ja, det får du svar på i denna intervju.

Beskriv dig själv med tre ord: 
Positiv, driven och lyhörd.

Berätta lite om din bakgrund: 
Jag började min karriär med att jobba på ett startup-företag som UX-designer och projektledare. Jag hade även mindre uppdrag så som att animera reklamfilmer och fotoredigera. Sedan jobbade även en sväng som Social Media Manager innan jag landade på Sogeti i Göteborg.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti i april 2022. Redan när jag pratade med min teamchef Andreas första gången så kändes det väldigt rätt. Här vill jag jobba kände jag efter vårt samtal. Och den magkänslan stämde bra. Jag trivs otroligt bra på Sogeti! Jag har fantastiska kollegor som verkligen gör att man trivs ännu bättre på jobbet.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag drivs att få vara med och jobba med lösningar som (förhoppningsvis) har en stor och positiv inverkan på dess användare. Jag tycker att det är intressant att jobba med hållbara lösningar och tillgänglighetsanpassningar som inkluderar alla tänkbara användare.

Hur delar du med dig av din expertis?
Genom att prata med kollegor, hålla föreläsningar via bland annat vårt externa kvinnliga nätverk #addher och genom vårt UX-community på Sogeti.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Då är jag på kontoret och det är (förhoppningsvis) fullt med kollegor på plats. Vi brukar samlas ihop oss inför vår gemensamma frukost där det blir en del ”gött snack.” Det känns som man lägger ribban för dagen då, att man får träffa alla som är här och utbyta erfarenheter med varandra, eller att man kanske bara undrar något, så finns det alltid någon som är behjälplig med det. Brukar alltid vara en go stämning när man är på kontoret så då blir det en bra dag!

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är proffsig, behjälplig och trevlig!

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag hittade Sogeti genom en kollega som jag studerade med på samma högskola och fick tipset att söka mig hit. Jag jobbar på Sogeti bland annat eftersom företagets värderingar är samma som mina egna värderingar och det tycker jag är viktigt!

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • Lisa Kristiansen
    Lisa Kristiansen
    UX-designer, Göteborg
    076-102 25 50

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Lisa Kristiansen
Titel: UX-designer
Född: 1994
Bor: Göteborg
Familj: Sambo med min bästa kompis Klara
Fritidsintressen: DJ:ar, skriver musik, gamear och även en del träning allt från gym till kampsport.

Möt dina framtida chefer