Marina Wallgren
OM OSS
JOBB

”IT genomsyrar hela samhället idag så det blev ett självklart karriärval”

Marina Wallgren på Sogeti i Örebro har både projektledning och maskinteknik i bagaget. Här berättar hon mer om sin bakgrund, vad hon gör på jobbet och om varför hon jobbar på Sogeti.

Beskriv dig själv med tre ord:
Glad, kreativ, framåtlutad.

Berätta lite om din bakgrund: 
Civilingenjör inom industriell ekonomi som tidigt under studierna upptäckte att projektledning är superintressant. Med projektledning och maskinteknik i bagaget har det sedan blivit certifiering i form av IPMA D, PMP (Project Management Professional, PMI) och Scrum Master. Har arbetat som projektledare för såväl lastbilsutveckling, produktutveckling av ljusutrustning för fotografer och har nu uppdrag inom IT.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti år 2017 och har fördelat min tid på ett transitionsprojekt och ett Scrum Master-uppdrag. Därutöver är jag Örebros lokala driver för #addher, Sveriges största kvinnliga IT-nätverk.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Det är det som gör ett projekt till en framgångssaga eller får det att falla. Att hitta lösningar till de utmaningar som dyker upp under vägen, och att arbeta tillsammans med människor och teknik.

Varför jobbar du på Sogeti?
IT är numera inte en fråga kring om, utan en integrerad självklarhet i samhället, vilket även fick mig att söka mig i den riktningen karriärsmässigt. Sogeti samarbetar mellan sina kontor på ett sätt som jag inte har sett tidigare, vilket gör att det finns möjligheter till kompetensutbyten och arbete på annan ort om jag skulle vilja det. Sogeti erbjuder en flexibilitet samtidigt som de skapar en trygghet och balans i vardagspusslet.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Marina Wallgren
    Marina Wallgren
    Projektledare och #addher-driver, Örebro
    070-377 11 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Marina Wallgren

Titel: Projektledare

Född: 1986

Bor: Örebro

Familj: Man och 2 barn

Fritidsintressen: Musik (sjunger, spelar och lyssnar). Fotboll, skidor och kitesurfning när tillfälle ges.