Rebecka Evans
OM OSS
JOBB

"Jag bygger morgondagens automatiserade processer. Idag."

Robotic Process Automation-utvecklaren Rebecka hittar du på vårt kontor i Stockholm. Hon älskar att pyssla med allt möjligt på sin fritid, som exempelvis att måla tavlor. Men framförallt älskar hon att pyssla om kunder genom att automatisera processer. Lär känna Rebecka lite mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Energifylld, driven och sällskaplig!

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men kom tillbaka i slutet av förra året från 4 år i London då jag pluggade på universitet. Ibland säger jag fortfarande ord på engelska om jag har svårt att snabbt komma på vad det heter på svenska. Min familj tycker det är jättekul 🙂 Jag har utbildat mig till systemutvecklare på både gymnasie- och universitetsnivå, med ett Bachelor's Degree i Computer Science i England. Sedan halkade jag in i RPA-världen lite på ett bananskal för cirka 2 år sedan när jag tog ett trainee-jobb hos ett konsultbolag som riktade in sig på just det. 

Min karriär på Sogeti
Jag började på Sogeti i augusti 2023 som RPA-utvecklare. Här tog jag även snabbt på mig rollen som driver i Stockholm för det kvinnliga #addher-nätverket, och fortsätter att växa i båda rollerna idag. 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde? 
Att vara den som lyfter vikten från kundens axlar genom att automatisera processer som de själv tycker är belastande. Det är väldigt intressant att lära sig så många olika företagsprocesser inom olika industrier. 

Hur delar du med dig av din expertis? 
Jag brukar tycka om att sitta och samtala på plats på ett avslappnat sätt. Att man till exempel har en öppen workshop i ett team, där man utforskar ett nytt verktyg tillsammans, eller kanske en fika där man delar med sig av sina "best practices" inom ett expertisområde till sina kollegor. 

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då? 
Jag har ett härligt morgonmöte med mitt RPA-team där vi synkar ihop oss kring vad som händer för teamet, jobbar på ett kul projekt i medvind och har ett möte där vi får bra dialog med kunden, samt en fikastund med kollegor från andra team som jag gärna checkar in med. 

Hur är en typisk sogetiare? 
Inbjudande, skicklig, driven och hjälpsam!

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag finns här eftersom Sogeti är så pass dynamiskt och framåtlutat. Jag känner att man hjälper varandra framåt och lyfter upp varandra. Har dialoger och samarbeten med sina kollegor åt alla olika håll, över både län och länder. Det finns en trevlig och öppen stämning här som är kopplad till kunskap och ett driv att ta tag i saker, stora som små, lätta eller svåra.  Det uppskattar jag väldigt mycket.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Rebecka Evans
    Rebecka Evans
    RPA-utvecklare
    076-310 36 73

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Rebecka Evans
Titel: Robotic Process Automation (RPA) Utvecklare
Född: 1999
Bor: i södra Stockholm
Familj: Min fina sambo och två gosiga kattungar!
Fritidsintressen: Umgås med nära och kära, pyssla med allt möjligt (konst, snickra, växter, allt jag kan komma på), spela brädspel/datorspel.