Viktor Wallsten
OM OSS
JOBB

"Jag är nyfiken på hur jag kan hjälpa andra att utvecklas"

Viktor är en av våra fantastiska ledare i Borlänge och han älskar att se när människor vågar ta sig an uppgifter som de från början tyckte kändes omöjliga. Eftersom han kan vara en av dina framtida chefer vill vi här ge dig möjligheten att lära känna honom bättre.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Ödmjukhet, Kontinuerligt lärande och Transparens

Berätta lite om din bakgrund:
Systemvetare som började som SharePoint utvecklare för 10 år sedan. Har där efter tagit mig an diverse mer eller mindre utmanande roller i en mer ledande befattning

Varför har du valt ledarrollen?
Under åren har jag utvecklat en nyfikenhet hur jag kan hjälpa andra människor att utvecklas

Vad är det bästa med att vara ledare?
Jag tycker det är fantastiskt att se människor växa och ta sig an nya uppgifter som dom kanske tidigare tyckte kändes omöjligt.

Varför jobbar du på Sogeti?
Vårt måtto; We make technology work är en stor anledning tillsammans med den fokusering vi har och alltid haft på att vara #1 när det kommer till partnerskapet med Microsoft. Vi är en av få partners i Sverige som faktiskt opererar inom alla delar av Microsoft ecosystemet.

Hur är en typisk sogetiare?
Jag tycker faktiskt att våra värdeord väldigt bra representerar en typisk Sogetiare! modiga, sikta högt, uppmuntra lagarbete, respektera andra, ha roligt och sist men inte minst ett stort tekniskt kunande.

KONTAKT
  • Viktor Wallsten
    Viktor Wallsten
    Senior Sales Representative
    070-227 50 60
Borlänges ledningsgrupp
Jobba hos oss i Borlänge