Nathalie Bylén
OM OSS
JOBB

"Jag får äran att jobba med världens bästa människor"

För Nathalie, teamchef för för Digital experience & Integration i Malmö, är ledarskap som bäst när indivier får utvecklas. Här berättar hon mer om sitt ledarskap.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Pragmatisk, uppmuntrande och lyhörd.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag är utbildad informationsarkitekt och har varit konsult sedan jag gick ut skolan, då främst som projektledare. Jag är väldigt nyfiken av mig och tackar ofta ja till saker som jag aldrig gjort innan. Det är inte alltid jag själv uppskattar den egenskapen men den har gett mig mycket här i livet, och en möjlighet som jag är ytterst tacksam för är rollen som teamchef på Sogeti. Från att ha noll planer på att någonsin bli ”chef” och ha personalansvar till att verkligen ha hittat hem.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har aldrig tänkt att rollen passade mig, den var aldrig planerad men när chansen kom valde jag att testa, det var en chansning och jag är så glad att jag vågade. Det ger så mycket och jag har fått äran att jobba med världens bästa människor.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att få följa och vara en del av så många människors liv. Att få se individer utvecklas och nå nya mål och att man får äran att stå bredvid och heja på, det tycker jag nog är en av de bästa sakerna med rollen som ledare.

Varför jobbar du på Sogeti?
Oj, vart ska jag börja. Jag brukar säga att efter min första intervju visste jag att detta var arbetsplatsen för mig, det bara kändes rätt. Framförallt är det människorna på Sogeti, vi känner varandra, det är lättsamt och högt i tak. Vi har kul och vi lär oss så mycket nytt. Sen tycker jag att vi jobbar med väldigt trevliga kunder också!

Hur är en typisk Sogetiare för dig?
Nyfiken, hjälpsam och driven.

KONTAKT
  • Nathalie Bylén
    Nathalie Bylén
    Teamchef, Helsingborg & Malmö
    070-609 85 19

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Nyfiken på våra förmåner?