David Hubinette
OM OSS
LEDARSKAP

"Jag skapar morgondagens drömkontoret i Skellefteå. Idag."

David Hübinette, affärsansvarig för vårt satellitkontor i Skellefteå, älskar att utveckla verksamheter och individer. Här berättar han mer om sig, sin bakgrund och om varför han jobbar på Sogeti.

Vilka 3 ord beskriver dig bäst som person?  
Glad, social och driven.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag har i flera år arbetar som kundansvarig inom Tietoevry och har även en bakgrund som produktägare, utöver det har jag även hållit i utbildningar och sysslat med projektledning. Och jobbat som chef på olika nivåer, både inom den privata sektorn och den kommunala sektor, i flera år.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Visionär, nära och kommunikativ.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag trivs med att utveckla verksamheten och att  se våra fantastiska kunder och konsulter växa. 

Vad är viktigt för att utveckla verksamheten?
Att få in rätt personer. Med det menar jag en härlig grupp individer som gillar att driva uppdrag och utveckla Sogeti i Skellefteå, och att vi får in fler roliga och spännande uppdrag  för våra konsulter både lokalt och nationellt. 

Varför jobbar du på Sogeti?
För att Sogeti är ett företag som är framåtlutat och vill vara med i allt spännande som nu sker i Norr. Sogeti har även en enorm resursbank att ta av när det dyker upp utmaningar som våra kunder har. Så ett företag med Lokalt engagemang men med en Global omfattning.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare besitter entreprenörskap och enkelhet. Vi har drivet och vill vara nära kunderna och snabbt kunna hjälpa till just där kunder är.

Slutligen, om du var ett djur vilket djur skulle du vara och varför? 😊
Jag är nog en kombination av labrador och tax. Kan leta och jaga som en tax men känner mig lugn och harmonisk som en labrador.

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
  • David Hübinette
    David Hübinette
    Affärsansvarig, Skellefteå
    070-226 67 02

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.