Mona Holmström
OM OSS
LEDARSKAP

"Jag vill påverka, förändra och förädla"

Umeås Mona Holmström älskar full fart, att skapa värde för kunderna och att få ut kollegerna i spännande nya uppdrag. Lär känna henne här.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Ärlig, engagerad och prestigelös.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag har jobbat i branschen sedan -91, då på ett mindre IT-företag med kontor längs norrlandskusten. Jag bytte arbetsgivare några år senare till en större rikstäckande organisation, efter några bolagsförvärv, omorganisationer och andra fusioner valde jag att 2014 att sluta och att istället börja på Sogeti. Jag har hela tiden haft liknande roll, Account Manager, säljare, kundansvarig, oavsett vad man kallar det handlar det om försäljning.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag vill vara med och påverka, förändra och förädla. Jag är en god lyssnare, gillar högt tempo och älskar att det rör på sig!

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att tillsammans med andra vara med och påverka och driva en verksamhet framåt. Som säljare är det otroligt inspirerande att lösa kundernas utmaningar och få ut mina fantastiska kollegor i spännande uppdrag.

Hur är en typisk sogetiare?
Social, engagerad, ärlig, stolt och kompetent.

Varför jobbar du på Sogeti?
Därför att vi har så många otroligt duktiga kollegor lokalt, regionalt, nationellt och globalt, som möjliggör att vi gör skillnad hos våra kunder och kan tillföra konkret nytta och värde till deras verksamheter med hjälp av den enorma bredd vi har att erbjuda i form av expertis. För att jag trivs väldigt bra här och känner mig som en del av Sogetifamiljen. 

KONTAKT
  • Mona Holmström
    Mona Holmström
    Kundansvarig, Sogeti Umeå
    070-686 67 27

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.