Olivia Veal
OM OSS
JOBB

"Det bästa är att se våra medarbetare växa."

För Olivia, teamchef i Malmö, är ledarskap som bäst när indivier vågar prova nya saker. Här berättar hon mer om sitt ledarskap.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Postitivt, rättvist och inkluderande.

Berätta lite om din bakgrund!
Jag har gjort väldigt mycket olika saker i min karrär, allt ifrån servitris, barista, optikerassistent, säljare, teamlead, konsultchef, rekryterare och nu även ledare på Sogeti!  Jag tycker det är så kul att våga testa nya saker som jag inte gjort innan och jag lever verkligen efter det Pippi Långsstrump citatet "det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert".  Min resa på Sogeti började i oktober 2021 där jag klev in i en Talent Acquisition Partner roll med fokus på att ta ansvar för rekrytering och employer branding för region syd. Vid årsskiftet vid 2022/2023 fick jag en fråga från min regionschef om jag ville hoppa på att bli teamchef för ett föräldrarvikariat, klart jag ville det!

Varför har du valt ledarrollen?
Jag har alltid haft en roll där jag har jobbat med människor för att bygga nya relationer och hjälpa folk framåt mot deras mål. Därför tror jag att denna möjlighet som teamchef kommer ge mig så otroligt mycket, både professionellt och personligt.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa skulle jag säga är att se våra medarbetare växa och våga hoppa på saker de inte trodde var möjliga. Älskar att se när nervositeten går över till ett stort leende.

Hur är en typisk sogetiare?
Det är en person som vågar utmana sig själv och vill dela med sig av sin kunskap till andra i teamet med stort hjärta.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för jag älskar människorna här och det drivet alla har för att komma framåt och hjälpa kunderna i sina projekt. Sogeti är ett företag som erbjuder fantastiska möjligheter att växa oavsett vilket håll du vill gå i din karriär och det inspirerar mig.

KONTAKT
  • Olivia Veal
    Olivia Veal
    Rekryteringsansvarig, Region Syd
    073-079 22 70

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Nyfiken på våra förmåner?