Petra Söderberg
OM OSS
LEDARSKAP

“Tillsammans gör vi bra till fantastiskt"

Teamchef Petra Söderberg är hemvändaren som brinner för att leda och utveckla verksamhet och människor.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerande, värdeskapande och målinriktat.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är en Sundsvallstjej som är Civilekonom i grunden. Jag har tillbringat 15 år inom Telenorkoncernen i Stockholm med olika roller inom management, projektledning, kvalitet-, risk- och processområdet. Jag är hemvändare sedan några år och har arbetat i Sundsvall både som konsult och tjänsteägare/product owner innan jag landade på Sogeti.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag trivs med att arbeta i en ledande roll och utveckla verksamhet och människor. Att genom engagemang och initiativkraft bidra till kollegornas och företagets framgång.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Ingen dag är den andra lik. Det gäller att hela tiden helst ligga lite före och skapa förutsättningar för att tillsammans utvecklas, nå mål och ha kul på vägen. Att samarbeta och bidra till att bra blir fantastiskt.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är engagerad, har lätt till skratt och gillar att bidra och hjälpa varandra i det dagliga arbetet.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag gillar att bidra till utvecklingen av Sundsvallskontoret inom många olika områden, att vara med där det händer. Att delta och bidra i olika nätverk och ha möjligheten att via koncernen ha tillgång till expertis inom alla områden, senaste tekniken och innovationerna och motiveras av den spännande utveckling som pågår med digitaliseringen.

KONTAKT
  • Petra Söderberg
    Petra Söderberg
    Teamchef & Kontorsansvarig, Sundsvall
    072-993 53 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.