Susanne Andersson Dahlén
OM OSS
JOBB

"Ingen minns en fegis"

Susanne är teamchefen i Karlstad som med glädje tackade ja till den möjligheten när hon fick frågan. Hon tycker att hennes roll är en av de mest omväxlande som finns. vill du läsa mer om Susanne och hennes syn på lederskap kan du göra det här.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Coachande, inkluderande och positivt.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är från början systemvetare och har under mer än 30 år jobbat i IT-branschen, med systemutveckling, test, design, support, förvaltning, projektledning – och så nu teamledning!

Varför har du valt ledarrollen?
Jag hade erfarenhet av teamledning redan när jag började på Sogeti, och fick ganska snart frågan om jag inte ville ta över ett team här i Karlstad. Och eftersom jag tycker att det är så fantastiskt roligt att få möjligheten att hjälpa männsikor att utvecklas, så tackade jag med glädje ja! Dessutom: ”ingen minns en fegis” 

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det här är nog bland det mest omväxlande man kan göra, ingen dag är den andra lik! Och som sagt, hjälpa konsulterna att växa och utvecklas är så fantastiskt stimulerande och roligt.

Varför jobbar du på Sogeti?
Sogeti är för mig ett företag som kombinerar fördelarna med små och stora företag. För mig är födelarna med ett mindre företag enkelheten, de korta beslutsvägarna och den platta organisationen. I stora bolag finns tryggheten och strukturen jag trivs med: vi har kollektivavtal, vi har tydiga processer och strukturer. Passar mig perfekt!

Hur är en typisk sogetiare?
Kunnig, vetgirig, social och genuint intresserad av att hjälpa till och bidra – både när det gäller kunder och kollegor. De bästa, helt enkelt!

KONTAKTA
  • Susanne Andersson Dahlén
    Susanne Andersson Dahlén
    Teamchef, Karlstad
    072-451 95 67

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.