Microsoft Teams
LÖSNING
DIGITAL EXPERIENCES

Microsoft Teams

Ha effektiva möten på jobbet, hemifrån eller vart du än befinner dig in dina kolleger, kunder och samarbetspartners. Chatta, ha möten, samtala och samarbeta på en och samma plats. Microsoft Teams är navet för samarbete i Office 365.

Vi lever i en värld där sättet vi arbetar på förändras dramatiskt och där behovet av att kunna jobba och samarbeta oavsett geografisk placering eller tidpunkt växt radikalt. Vi vill ha en sömlös upplevelse mellan laptop, telefon eller för den delen även andra enheter som till exempel utrustning i konferensrum.

Microsoft Teams är världens snabbast växande plattform för samarbete och kommunikation. Över 500 000 företag världen över använder Teams dagligen, från små organisationer till företag med 10 000-tals anställda. Faktum är att 91 av Fortune 100-företagen använder Teams.

Varför väljer så många Teams?

Centralt för att nå framgång i vårt arbete är förmågan att kunna samarbeta och kommunicera på ett effektivt sätt. Det kräver verktyg som stöttar detta och som gör det enkelt för användaren.

Några drivkrafter för att ha Teams som ett verktyg för samarbete och kommunikation över flera plattformar (desktop, webb och mobil app):

 • 80% av tiden vi arbetar handlar om samarbete i någon form
 • Vi använder idag fyra gånger så många olika devices per användare jämfört med för några år sen
 • Bara 15% av mötesrummen på företagen är utrustade för video, även när video börjar bli normen för effektiva möten
 • Upp till 72% av medarbetare arbetar eller kommer att arbeta på distans 2020
 • Upp till 61% av applikationer som används inom företag idag ligger utanför IT-avdelningens kontroll
 • 86% av chefer nämner brist på samarbete eller ineffektiv kommunikation som skäl till misslyckanden elle ineffektivitet

Teams löser behovet av effektiva verktyg på en teknikplattform som de flesta företag idag redan använder.

 • Teams minskar det totala antalet och varaktigheten för möten
 • Teamsmöten är mer tillförlitliga, vilket resulterar i mindre tidsåtgång för att hantera problem med installation och samtalskvalitet
 • Företag kan minska antalet kommunikationsverktyg

Hur kan Sogeti hjälpa?

Inom Sogeti har vi lång erfarenhet av Office 365 och alla de olika appar som ingår. Vi kan hjälpa till med förstudier för införande, tekniskt införande samt managerade tjänster för att förvalta Office 365 och Teams. Vi kan också hjälpa till med det allra viktigaste: stöd och förändringsledning vid införande i verksamheten.

Sogeti Smart Workspace – kraftfull Teams-integration i ert intranät

Vi har också en paketerad intranätlösning, Sogeti Smart Workspace, som baseras på Powell 365. En av fördelarna med Sogeti Smart Workspace är att flera av apparna i Office 365 är integrerade i intranätet vilket gör det väsentligt enklare för användaren att dra nytta av t.ex. Delve, Yammer och inte minst Teams. Sogeti Smart Workspace ger dig snabb och enkel överblick av dina Teams, möjighet att söka och filtrera samt möjlighet att skapa och arbeta i Teams direkt i intranätet. Allt paketerat i en tilltalande användarupplevelse.

Läs mer om hur du får maximal nytta av Office 365 med Sogeti Smart Workspace här.

 

KONTAKTPERSONER
 • Anders Waller
  Anders Waller
  National Modern Workplace Lead
  070-338 22 92

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.