Test Automation Kickstart
ERBJUDANDE

Test Automation Kickstart

Att arbeta fokuserat med testautomation gör att du både sparar pengar och förbättrar kvalitén. Och nej, det är inte svårt att komma igång eller optimera befintlig testautomation. Med vårt Test Automation Kickstart-erbjudande kan du vara igång på bara två veckor.

Några av fördelarna med att arbeta med testautomation, förutom att dina anställda tycker att det är roligare än vanlig testning, är:

 • Testning går snabbare och tar mindre tid och kan enkelt repeteras 
 • Testningen blir mer effektiv vid ökade ”coverage”  
 • Testningen blir mätbar i både tid och pengar

Genom att lägga mindre tid på testning sparar din verksamhet pengar och kan använda tiden för att fokusera på andra och viktigare arbetsuppgifter.   

En av de vanligaste anledningarna till att man misslyckas med testautomation är att man väljer fel applikation eller system, alternativt har ett för stort scope i sin ansats. Det är här våra experter och vårt Kickstart-erbjudande kommer in.

Det här ingår

Inom ramen för Kickstarten genomför vi en workshop där vi tittar på vilka applikationer/system som kan vara lämpliga för automation utifrån systemlandskapet.

Därefter genomför vi en testautomationsanalys för att se i vilken grad det går att automatisera vald applikation, tittar på potentiella risker och ger förslag på verktyg som kan användas samt vilken insats som krävs för att automatisera. Allt summeras i en rapport som levereras efter kickstarten.

Och bäst av allt. Leverans inom 2 veckor.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss eller anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kommer vi igång! 

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as described in the Privacy Notice.

KONTAKT
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
  070-207 33 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.