Webinar: Creating the Digital Enterprise
EVENT
DIGITAL EXPERIENCES

Webinar: Creating the Digital Enterprise

Andreas Sjöström om framtidens digitala organisation.

kalendar den 8 december 2016 16:00 - 17:00

 

På er digitala transformationsresa behöver ni våga utmana hur affärsmodellen ser ut, leta efter nya intäkter och applicera nytänkande möjligheter för att säkra era digitala lösningar imorgon. Hur når du och ditt företag dit, att på ett resultatinriktat sätt bli ett betydligt mer lönsam aktör på den digitala marknaden?

I en värld där kundupplevelsen är 100 % i centrum och företag utvecklas i samma takt som tekniken förnyas har det aldrig varit viktigare att ha en organisation som är ”innovation-ready”; att ni drar fördel av nya acceleratorer som Internet of Things, Machine Learning och Virtual Reality, baserat på en öppen och samarbetsfokuserad anda.

Det är en resa där realtidsanalyser lyfter det strategiska tänket och hjälper er att agera snabbt. Omedelbara förändringar, flexibilitet och snabbhet trumfar allt. Det digitala företaget designar utifrån enkelhet och ersätter integrerade komplexa lösningar med nya flexibla och agila metoder. Den digitala kvalitetssäkringen är inbyggd i utvecklingsprocesser, och den är i hög grad automatiserad vilket säkerställer både kvalitet och snabbrörlighet.

Andreas Sjöström

Hur ser er digitala resa ut?

Välkommen till webinaret, ”Creating the Digital Enterprise” som gästas av Sogetis Andreas Sjöström, en globalt erkänd digital strateg, talare och innovatör. Säkra din plats genom att anmäla dig till höger!

Anmäl dig direkt:

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.