accelerate

HTC dummy

 

careerbooster2019_200.pngÄr du ny i IT-branschen och funderar du på vilket område du borde satsa på framåt för att boosta din karriär? Då är Sogeti Careerbooster rätt för dig. Sogeti Careerbooster är ett 10-veckors trainee-program som innehåller en intensivutbildning på 9 veckor, några dagars ledighet emellanåt och du går vår introduktionskurs för att lära känna Sogeti. Som Careerbooster får du ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett. Vi väljer löpande ut heta områden inom IT och söker framåtlutade deltagare till Sogeti Careerboosters olika spår. Aktuella spår är Cloud och Data Platform. 

När händer det?

Årets första omgång av programmet drog igång 24:e januari och löper på till 1 april. Careerbooster är planerat att köras två gånger till under året och dessa omgångar matchar dig som vill passa på att hoppa på Careerbooster-tåget, antingen i början på sommaren eller direkt efter. 

CAREERBOOSTER #2
Spår:
2 – Cloud och Data platform
Programmets tidsperiod: 
7 juni-23 augusti
(med 2 v. semester v. 29-30)
Deadline anmälan:
2 juni
Careerbooster_2_2022_anmäldig_new_300.png

 

Careerbooster_3_2022_anmäldig_300.pngCAREERBOOSTER #3
Spår:
1 – Cloud
Programmets tidsperiod:
29 augusti-28 oktober
Deadline anmälan:
19 juni 

Under öppna ansökningsperioder hanteras samtliga ansökningar löpande fram till sista anmälningdagen. Det betyder att du kan säkra din plats till kommande program innan sista ansökningsdag, om din profil matchar vad vi söker. 

Känner du igen dig?

Det här är ett program för dig som är ny eller ganska ny i branschen. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom Datavetenskap i bagaget. Du har antingen snart eller nyligen avslutat dina studier eller har arbetat något år i branschen. Du har grundläggande kompetens inom systemutveckling. Du vill specialisera dig inom ett område med hög efterfrågan på just den expertisen för att främja din karriär framåt. Du vill få en kostnadsfri intensivutbildning på ett område, snabbt komma vidare och arbeta i konkreta kunduppdrag. Du vill bli anställd direkt från utbildningstiden inom ett framåtlutat, innovativt och stort IT-företag med muskler både lokalt, nationellt och globalt. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program.

Här kan du läsa mer om vad tidigare deltagare tycker om programmet

På 20 orter

Programmet körs på samtliga Sogeti-orter runt om i landet:

Borlänge Borås Gävle Göteborg
Helsingborg Jönköping Karlstad Linköping
Luleå Malmö Norrköping Nyköping
Skövde Stockholm Sundsvall Umeå
Uppsala Västerås Örebro Örnsköldsvik

Vill du stilla din nyfikenhet ännu mer?

Då kan du kika på detta inspelade webinar där Jonas Jaani pratar med tidigare och nuvarande Careerboosters om deras upplevelse av programmet och vad det gett dem. 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.