Välkommen tillbaka
JOBB
JOBB

Saknat Sogeti?

Hej före detta Sogetiare! Det var ett tag sedan du slutade hos oss, och vi vill gärna återknyta kontakten med dig. Därför har vi bjudit in dig till att ta del av vad som hänt sedan sist här hos oss på Sogeti, och vi hoppas att du ska vilja fortsätta att följa oss både här och på sociala medier.

Oavsett om du har arbetat hos oss på ett kortare uppdrag eller haft en flerårig anställning, om du har slutat nyligen eller om det har gått en längre tid, är du viktig för oss.

Varför? Jo därför att din uppfattning om oss som arbetsgivare och leverantör har betydelse – du är troligen idag en potentiell kund eller så kanske du känner vår nästa nya medarbetare eller rent av själv är intresserad av möjligheten till återanställning? Vi uppmuntrar utveckling, och hoppas och tror att du har skaffat dig massa mer erfarenhet, och kanske att du vill dela med dig av den och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss?

Här kommer vi löpande att uppdatera med nyheter från Sogeti, och lediga jobb och uppdrag. Så småningom kommer det också dyka upp information om olika event vi vill bjuda in dig till på just din ort, så fortsätt att besöka sidan!

Just nu har vi fokus på tillväxt och söker därför en hel drös nya medarbetare till våra spännande uppdrag – läs mer om dessa via länken här nedan. Känner du någon som är duktig inom sitt område som du tycker att vi borde kontakta och bjuda in till intervju? Tipsa oss – så bjuder vi på 2 biobiljetter!

Tips lämnar du här

Om du istället vill tipsa om dig själv så kan du förstås göra det – skriv då ”fd anställd” i tipsrutan.

Här kan du titta på samtliga lediga jobb.

Kontakt
  • Sofia Jarl-Adolfsson
    Sofia Jarl-Adolfsson
    HR, Sogeti Sverige
    070-539 17 42