Rimsky Barlari
OM OSS
JOBB

"Hos oss känner man sig alltid som en del av sammanhanget"

Rimsky var i sin tidigare roll kund till Sogeti och kände direkt att det var ett ställe han ville jobba på därför att han direkt kände sig som en del av vårt gäng. Några år senare fick han chansen att söka rollen som Teamchef i Borlänge och idag är han en del av deras ledningsgrupp. Här kan ni läsa mer om Rimsky och hans syn på ledarskap.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Kommunikativ, engagerad och jag tror att mina medarbetare även ser mig som en lyssnande person.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag vill ständigt vill lära mig nya saker och resultatet blir att man genom åren samlar på sig erfarenheter.  För att förkorta min resa så kommer jag närmast från Borlänge Energi. Där jag under mina 9,5 år fick förmånen att ha olika roller varav de sista åren som strateg för digitala medier.
Parallellt med mitt uppdrag på Borlänge Energi blev jag 2015 även klubbchef för fotbollslaget Dalkurd FF. En utmanande, rolig och bevisligen framgångsrik resa jag fick vara med på där vii, under min tid gick från div 1 – Allsvenskan!

Varför har du valt ledarrollen?
De flesta rollerna jag har haft, vare de är på fritiden eller yrkesmässiga så har de alltid inneburit någon sorts ledarroll, i olika omfattningar.
Ledarrollen på Sogeti valde jag för att jag såg det som nästa steg i min utveckling. Förutom att vara chef lockades jag av att ta del av en ledningsgrupp och jobba strategiskt med framtida utmaningar och ha det ansvaret lockade också.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att vi tillsammans uppnår resultat, vare sig det är för kontoret eller för min kollega. Vi sätter årligen upp mål för vad vi vill uppnå under året. Känslan när vi bockar av ett mål där jag som ledare bara har peppat eller bara har styrt lite är härlig!
Sedan så är det så klart människorna! Jag älskar att ”träffa” mina kollegor och andra sogetiare runt om i landet.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag kom i kontakt med Sogeti redan 2014 när de fick uppdraget att ta fram Borlänge Energis nya intranät. Jag, i egenskap av strateg för digitala medier/projektledare på kundens sida.  Jag var ofta in på kontoret och fick alltid ett ”hej” av någon jag inte kände. Jag kunde sitta och äta frukost tillsammans med andra sogetiare som jag aldrig hade träffat förut och kände mig bekväm i sammanhanget. Som en del av dem.
Där och då kände jag att ”här skulle jag vilja jobba”, men kände inte att det var aktuellt då, mestadels för att jag inte kände mig mogen för en roll då. Känslan av att vilja jobba på Sogeti höll sig kvar och 2018 fick jag möjlighet att söka tjänsten som Teamchef och fick den!

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är prestigelös. Du delar med dig av dina kunskaper till andra, oavsett om det är en kollega i Borlänge, Malmö eller Luleå.
En typisk sogetiare förstår värdet av att vara hjälpsam. ”Du har ett uppdrag som utvecklare, men vill kunden ha hjälp med kaffeautomaten eller skrivaren så finns du där”. Det är inte säkert att du löser problemet, men gör ett försök.
En typisk sogetiare känner sig trygg i sin roll oavsett ambition. Känner sig hen trygg i sin roll hos kunden och vill göra nytta där så går det alldeles utmärkt. Men vill hen växa, utvecklas i sin roll så finns det inga gränser.

KONTAKT
  • Rimsky Barlari
    Rimsky Barlari
    Teamchef, Borlänge
    070-276 84 58

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Borlänges ledningsgrupp
Jobba hos oss i Borlänge