rpa kickstart
ERBJUDANDE
RPA

RPA Kickstart

Vi älskar att skapa värde – snabbt. Med vår RPA Kickstart kan du och din verksamhet, på bara 3-6 veckor, komma igång och prova på RPA. Den kan också användas för att re-boosta din verksamhets RPA-satsning när ni vill komma vidare på ett snabbt, strukturerat och pragmatiskt sätt.

Vi erbjuder två varianter av RPA Kickstart:

RPA Kickstart #1

Vår RPA Kickstart inleds med en Discovery Workshop där vi tillsammans går igenom ditt processlandskap. Vi identifierar och prioriterar dina RPA-processkandidater och väljer ut 1-2 processer med stor processförbättringspotential som vi sätter tänderna i. Vi kartlägger sedan de utvalda processerna, går in i nästa fas där vi designar, utvecklar och testar dina RPA-lösningar. Redan efter 3-6 veckor är det dags att wowa din organisation då vi kan dema din/a nya RPA-lösning/ar. Allt arbete vi gör under vår RPA Kickstart dokumenteras och vi förser dig också med en roadmap för möjliga steg framåt på er RPA-resa.

RPA Revival Kickstart #2

Har din verksamhet imponerats av värdet av att nyttja RPA, fastnat lite på vägen och vill skala upp satsning och komma vidare på ett effektivt och strukturerat sätt? Då kan du dra fördel av oss som helhetsleverantör inom RPA och vårt nationella RPA Delivery Center.

RPA_helhetsleverantor.png

Vi har två leveransmodeller för att skala upp dina RPA-initiativ:

RPA-as-a-service (RPAaaS)

  • Baserat på er roadmap fortsätter vi RPA-resan med er utifrån den tidigare gjorda prioriteringen av processer
  • Du och din verksamhet är aktiva deltagare i valet och kartläggningen av processer, medan vi sköter utveckling, test, implementering och drift av processerna
  • Vi hjälper till med att få på plats ett RPA Center of Excellence inom din verksamhet

RPA On-Premise

  • Denna variant lämpar sig generellt sett bättre i en organisation med större budget och ett långsiktigt mål om att ta över RPA-initiativet internt, med egna utvecklare och controllers
  • Består av tre faser: fas 1 (Start-up), fas 2 (knowledge transfer) och fas 3 (hand-over)
  • Vi hjälper till med att få på plats ett RPA Center of Excellence inom din verksamhet.

 

Intresserad? Hör av dig direkt till Filippo Capparello.

KONTAKT
 • Filippo Cappellaro
  Filippo Cappellaro
  Ansvarig Intelligent Automation
  072-719 60 66