alt-text

SOGETI IT-PUB

Internet of Things

kalendar Tisdag 14 April kl 08.00 - 16.00
Lorem ipsum
kalendarKnaust, Storgatan 13, 852 30 Sundsvall

Två fantastiska ämnen som ni inte får missa, båda lika spännande fast helt skilda åt!  I november 2014 kom 90 personer på vår IT pub och nu med två så häftiga ämnen är ni återigen välkomna till en grym kväll med oss!

Cyber Security - inte längre finniga 15 åringar!
Alla har snart på ett eller annat stött på det, försök till nätbredrägeri. Företeelsen omsätter idag mera pengar än knarkhandeln. Kom lyssna på Jesper Kråkhedes sanna historia om ett intrång han gjorde på uppdrag. Planeringen, tillvägagångs-sättet allt förberett in i minsta detalj, ett drama som skulle passat i vilken action-rulle som helst!På vandring i Indien och möte med Snöleoparder.
Hur spännande låter inte detta. Följ med på en unik berättelse av Jens Hauser från hans senaste resa, då han under 14 dagar vandrade i bergen i Indien. Jens hade ett mål i sikte,  att möta och fotografera snöleoparder. Han kommer förtälja inte bara kring själva fotograferingen utan resan och de prövningar som krävs för att kunna bibehålla snöleoparden som det vilda djur det är.
Jesper & Jens kommer vara tillgängliga under hela kvällen för frågor. It Puben med föreläsare, god mat och dricka är gratis. 
Enda haken är att du måste anmäla dig och se till att du är en av den 100 st som får en plats.

Kvällens hållpunkter
17.00    Registrering
17:30    Mingel
18.00   Cyber Security
19.00    Mingelmat serveras Jesper & Jens tillgängliga hela kvällen.

Välkommen!
Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast torsdagen den 11:e april. För information kontakta Gunnar Nordström, Sogeti tel 072-715 35 49