alt-text

IT PUB : SNÖLEOPARDER & CYBER SECURITY

HELSINGBORG 14:e april

kalendar
kalendarLokal Mindpark,Bredgatan 11, 252 25 Helsingborg

Två fantastiska ämnen som ni inte får missa, båda lika spännande fast helt skilda åt!  I november 2014 kom 90 personer på vår IT pub och nu med två så häftiga ämnen är ni återigen välkomna till en grym kväll med oss!

Cyber Security - inte längre finniga 15 åringar!
Alla har snart på ett eller annat stött på det, försök till nätbredrägeri. Företeelsen omsätter idag mera pengar än knarkhandeln. Kom lyssna på Jesper Kråkhedes sanna historia om ett intrång han gjorde på uppdrag. Planeringen, tillvägagångssättet allt förberett in i minsta detalj, ett drama som skulle passat i vilken actionrulle som helst!På vandring i Indien och möte med Snöleoparder.
Hur spännande låter inte detta. Följ med på en unik berättelse av Jens Hauser från hans senaste resa, då han under 14 dagar vandrade i bergen i Indien. Jens hade ett mål i sikte,  att möta och fotografera snöleoparder. Han kommer förtälja inte bara kring själva fotograferingen utan resan och de prövningar som krävs för att kunna bibehålla snöleoparden som det vilda djur det är.
Jesper & Jens kommer vara tillgängliga under hela kvällen för frågor. It Puben med föreläsare, god mat och dricka är gratis. 
Enda haken är att du måste anmäla dig och se till att du är en av den 100 st som får en plats. Kvällens hållpunkter:

•    Registrering 17.00

•    Mingel 17.30 – 21.00

•    Jesper & Jens tillgängliga hela kvällen.

•    18.00 – 18.45 Cyber Security

•    19.00 Mingelmat serveras

•    20.00 - 20.30 Jens Hauser - Snöleoparder
Skicka gärna inbjudan till en branschkollega, ju fler desto trevligare men kom ihåg, max 100 platser.  

Välkommen!
Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig senast torsdagen den 11:e april. För information kontakta  Gunnar Nordström, Sogeti tel 072-715 35 49