VR

IT-Pub: Framtidens Arbetsytor - Hur kommer Virtual Reality att påverka dig?, Sundsvall

Välkommen till Sogetis IT-Pub för att mingla med kollegor i branschen. Kvällens fokus är VIRTUAL & AUGMENTED REALITY med en intressant föreläsning om varför denna nygamla kanal kanske är här för att stanna. Vi laddar upp med skummande kall öl och stans bästa plockmat. 

Plats: Englaporten, Södra Järnvägsgatan 25, 852 37 Sundsvall

Efter en kort romans med grovkornig 3D på 90-talet har VR återigen blivit ett hett begrepp. Nu när bolag som Microsoft, Facebook, Samsung och Sony investerar enorma resurser i att utveckla virtual reality är inte frågan om, utan när denna teknik kommer finnas i våra vardagsrum och på våra arbetsplatser.

Kvällens föreläsning står vår interaktionsdesigner Fredrik Jonsson för. Fredrik har över 20 års erfarenhet i spelindustrin, såväl nationellt som internationellt, och har en unik insikt i hur denna teknik kan fyllas med innehåll och funktion.

Inspireras och motiveras av hur gårdagens teknologi nu har tagit klivet in i samtiden, och hur den kommer förändra din framtid. Du kommer dessutom få möjligheten att prova Facebooks VR-glasögon Oculus Rift under kvällen.

Varmt välkommen!

OSA Senast 13 april. För mer information kontakta Michael Jakobsson, tel: 070-622 24 65

Anmälan

todo todo