TestExpo Sverige 2024
EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Welcome to Qualywood!

Dags för röda mattan den 10 oktober när TestExpo arrangeras för andra gången i Sverige. Den här gången vill vi bjuda in dig till ett VIP-event för att djupdyka i generativ AI inom test- och kvalitetssäkring. Lär dig av våra ledande aktörer från hela Sogeti-världen när de kommer till Stockholm. De delar med sig av insikter, nya banbrytande acceleratorer och trender. Så, följ med på ett exklusivt TestExpo i biomörkret, där du sitter bekvämt med nypoppade popcorn i handen och lär dig av våra stjärnor från hela världen − för att boosta din egen och ditt företags stjärnkvalitet.

Welcome to Qulaywood

Tid: 15.00-17.30 VIP only. 17.30-19.00 Let's celebrate, mingel och prisutdelning i TestExpo Awards

Plats: Filmstaden Scandinavia, Mall of Scandinavia, plan 3, Solna

Varje organisation känner idag ett enormt behov av snabbare och mer effektfull IT-utveckling och digital transformation. Utveckling av enhetliga digitala plattformar, agil lösningstillförsel, hyperautomation, avancerad analys och AI samt sammansmältning av affärsverksamhet och IT krävs för att driva organisationer framåt. Men lägger du tillräckligt med fokus på kvalitet? Att ha rätt nivå av IT-kvalitet är idag viktigare än någonsin. Och sedan finns det en verklig game changer och en ny superstjärna inom mjukvaru- och kvalitetsingenjörskonst – Generativ AI – för att förstärka våra ingenjörskunskaper, accelererad som aldrig förr.

Så, med avseende på kvalitet är den stora frågan idag; Hur kan vi uppnå högkvalitativ mjukvara snabbare, bättre och smartare?

4 nyckelämnen i fokus

Vi tar oss an frågan i fyra huvudämnen som fördjupar oss i under TestExpo Sverige:

1. BEHIND THE SCENES
Hur kan vi verkligen skapa en kultur av kvalitet som passar med agila arbetssätt?

2. CLOSE UP
Vilka är de bästa sätten att framgångsrikt öka automatiseringsnivån för testning?

3. SPECIAL EFFECTS
Hur kan vi använda AI och Generativ AI för att snabba på våra kvalitetsingenjörspraktiker?

4. BLOCKBUSTERS
Vilka nya trender och förväntningar lurar runt hörnet som kommer att påverka vårt tillvägagångssätt och processer för högre kvalitet?

Detaljerat program och talare här!

Evenemanget kommer att ledas av Fredrik Scheja, Senior testare, Sogeti Sverige.

Let's celebrate

Efter ett par timmar i den sköna biofåtöljen fortsätter vi kvällen där filmens magi blir till verklighet. Förutom plockmat och dryck bjuder vi på olika happenings med filmtema och tar reda på vad Storytelling har gemensamt med test- och kvalitessäkring. Dessutom firar och hyllar vi Sveriges bästa testare när vinnarna i TestExpo Awards kommer att utses. Vem kommer att bli 2024 års Hero, Valuemaker, Superstar och Energizer? TestExpo Awards, är vår egna Oscars, som vi skapade 2023 för att ge välförtjänt kärlek och synlighet till testare och kvalitetssäkringsentusiaster i Sverige. Klicka här för att nominera dina kollegor till årets pris i en eller flera av de fyra kategorierna.

Tid: 17.30-19.00
Plats: Filmstadens VIP-lounge i Mall of Scandinavia, Solna

Vi har bubbel och popcorn till 100 VIP-gäster, så skynda dig att säkra din plats till VIP-loungen redan idag. 

Anmäl dig idag

Med TestExpo, vårt återkommande evenemang i Sverige och runt om i världen, hoppas vi kunna bidra till ditt arbete med test- och kvalitetssäkring. Det är också en plats att träffa kollegor, ha kul och få de senaste nyheterna – först. Evenemanget är nästan gratis. Du betalar bara med ditt bredaste filmstjärneleende när du går på den röda mattan utanför Filmstaden i Mall of Scandinavia i Solna. 

Fyll i registreringsformuläret nedan för att säkra din bekväma plats på TestExpo Sverige. Ett varmt välkomnande och vi ses snart!

Anmälan

Deltagande
Let's celebrate

Genom att skicka in detta formulär förstår och godkänner jag att mina uppgifter kommer att behandlas av Sogeti enligt beskrivningen i Privacy Notice.

KONTAKT
  • Magnus Loveman
    Magnus Loveman
    Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
    070-207 33 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.