NYHETER
AWARDS

Sogeti vann pris för Bästa Sociala Media

Under Stora Karriärdagen den 4 oktober presenterade Universum vinnarna bland arbetsgivare och nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt bland årets Karriärföretag inom olika yrkeskategorier. När priset för Bästa Sociala Media i kategorin IT delades ut gick utmärkelsen till Sogeti.

Sogeti Sverige (Sogeti) fortsätter att sticka ut bland Sveriges Karriärföretag. Nu senast för företagets sociala medie-närvaro.

Motiveringen bakom vinsten löd:

”Med en unik blandning av nytänkande, kreativitet och hög kvalitet har Sogeti framstående kommunicerat sitt Employer Brand via sociala medier. Deras förmåga att engagera, inspirera och resonera med sin målgrupp sätter en ny standard inom digital arbetsgivarbranding, vilket gör Sogeti till en värdig mottagare av priset för Bästa Sociala Medier kategori IT.”

Therese Sinter, marknads- och kommunikationschef på Sogeti, kommenterar vinsten:

therese_sinter_130x150_2.jpg– Vi är mycket stolta över denna nya utmärkelse vilket är ett starkt tecken på att det vi på Sogeti gör tillsammans för att skapa interaktion och engagemang genom sociala medier uppskattas och ger resultat. Vi har länge, och med flit, fokuserat på att vårt företags DNA ska genomsyra vår kommunikation och på att ha en personlig och lokal non-corporate-ansats i våra sociala medier. För människor vill jobba med andra människor som man kan inspireras av och känna samhörighet med. Sogeti strävar efter, och värnar om, att vara en attraktiv och inkluderande arbetsgivare där våra anställda ges möjligheten att utvecklas och bli den bästa versionen av sig själva – något som vi också på ett konkret sätt synliggör i våra sociala mediekanaler.

Sogetis track record kring olika utmärkelser är digert. Företaget har exempelvis listats som ”Karriärföretag” i åtta år, senast 2023, och har flera gånger placerat sig på topp 10 i specifika rankinglistor bland både Young Professionals och studenter. Sogeti har även rankats på listan över ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” sedan 2010. Trainee-programmet Sogeti Careerbooster har funnits med på topp 10-listan över Sveriges mest populära traineeprogram både 2023 och 2022, och som enda företag i Sverige utsågs Sogeti till Sveriges Mest Föräldravänliga Arbetsplats” år 2019. Sogetis egna, regelbundna mätningar och arbete kring medarbetarnöjdhet visar också mycket goda resultat.

KONTAKT
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    Marknads- & kommunikationsdirektör, Sogeti Sverige
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.