Svenska Jämställdhetspriset 2023 – Vi är i semifinal!
NYHETER
AWARDS

Svenska Jämställdhetspriset 2023 – Vi är i semifinal!

Svenska Jämställdhetspriset är en nationell utmärkelse som varje år delas ut till en aktör i Sverige som aktivt bidragit till ett mer jämställt samhälle. Sogeti är nu i semifinal.

Syftet med priset är att hylla och sprida goda exempel. Vinnaren av Svenska Jämställdhetspriset presenteras på Forum Jämställdhet, Sveriges största jämställdhetskonferens som äger rum i Malmö den 7-8 februari 2023. Priset delas ut av Jämställdhetsmyndighetens generaldirektör Lena Ag.

Juryns motivering till Sogetis semifinalplats lyder: 

I en mansdominerad sektor har IT-företaget Sogeti uthålligt drivit frågan om behovet av fler kvinnor till den växande IT-branschen. Genom satsningar på nätverk för kvinnor, mentorskapsprogram för kvinnor inom IT och en föräldravänlig arbetsmiljö har Sogeti lyckats lyfta och attrahera fler kvinnor till IT-branschen.

Varje bidrag bedöms utifrån ett antal kriterier så som effekt, långsiktighet och grad av nytänkande. Nästa steg är att ett antal finalister väljs ut som tävlar om priset. Vilka dessa blir kommer att offentliggöras i december.

KONTAKT
  • Therese Sinter - Nordisk, SVE
    Therese Sinter
    Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Norden
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.