Effekten
PODCAST
PROJECT MANAGEMENT

Effekten #109: Agilitet

Poddprat med Marina Wallgren om styrning, mätbarhet, Scrum, Kanban, SAFe, DevOps och det agila teamet. Ta del av exempel på agilitet och vad som krävs för att lyckas.

Iterationer med ett mindset. Att tänka agilit handlar om att skapa en kultur som är snabb och lättrörligt. Lyssna till Marina Wallgren när hon delar med sig av erfarenheter om agilitet. Vad skiljer agilt mot vattenfallsprojekt och hur gör man för att övertyga ledningen om en ny utvecklingsmetod. Effektstyrning och värdering gör teamet till en självstyrande enhet med ett kollektivt ansvar oavsett roll. 

Lyssna via: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify 

EFFEKTEN är digitaliseringens podcast. Finns där du hittar dina övriga poddar. Vill du vara med eller känner du någon som vill vara med i podden? Kontakta oss via LinkedIn, Facebook eller epost: info@effekten.se

 

 

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify