Effekten #113
PODCAST
INNOVATION

Effekten #113: "Vad händer i Silicon Valley?"

Elia Mörling och Jonas Jaani pratar om Silicon Valley i detta poddavsnitt. De är nyfikna på vad som händer där just nu. Vad är statusen för alla entreprenörer och hur skapar man en bra affärsidé som denna dal gillar och uppskattar?

Elia berättar om möten och besök som han har erfarenheter av från Silicon Vally. Vi återkommer till densiteten och att allt rör sig på en liten yta. Korta möten, kärnfullt innehåll, öppna människor och ett högt tempo.

 

Elia MörlingJonas Jaani (19:39)


Svenska entreprenörer beskrivs som produktfokuserade, medan amerikanerna själva är fokuserade på kunden och att förstå och lösa kundens faktiskt problem – sen kommer produkten. Och kunderna är inte alla, du måste våga fokusera, smalna av scoopet. Att värdera sin idé och därefter se om den skalar, allt sker supersnabbt.

Lyssna via: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify |

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek