Effekten #119
PODCAST
O365/SHAREPOINT

Effekten #119: Office 365 2020

John Frankolin och Effekten-poddens Jonas Jaani dyker ner i de senaste nyheterna i Office 365. Det snackas Teams, SharePoint, datadriven AI och mycket mer.

Många företag väljer idag att investera i plattformen och märker snabbt fördelarna och utmaningarna i funktioner i t.ex. Teams. Hur ska man lyckas och hur ser framtiden ut? John pratar om nuvarande status för SharePoint och hur du kan maximera användningen med SharePoint Framework och Microsoft Graph.

Teams utvecklas vidare och framtiden kommer att ligga på samarbete i Office 365. Om man tittar på de senaste nyheterna och framtida funktioner så ser man just att samarbete och datadriven AI kommer att få en central roll i Office 365. Via Microsoft Fluid Framework och Project Cortex så ökar förmågan till analys och automatik.

I avsnittet får du också tips på hur du ska tänka när du inför Office 365 i din organisation.

John FrankolinJonas Jaani (21:38)

Länkar:

Microsoft Fluid

SharePoint Framework

Microsoft Graph

Project Cortex

Effekten-podden hittar du där poddar finns exempelvis här:
Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify | fler...

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek