Effekten #161: Skalbara molntjänster
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #161: Skalbara molntjänster

Molntjänster skapar förutsättningar för dig att skapa värde av dina applikationer direkt, och du betalar dessutom bara för det du använder. I det här avsnittet av Effekten pratar Jonas med André Andersen om de tekniska fördelarna, skalbarheten och framtiden med molntjänster.

Samtalet koncentreras sig på Platform as a service (PaaS) men vi berör också Software as a service (SaaS) och Infrastructure as a service (IaaS).

Man kan skapa ett helt smörgåsbord av möjligheter att demokratisera, innovera och utveckla lösningar genom att använda plattformar från bland annat Google, Amazon eller Microsoft. Genom att börja i liten skala kan man börja med enklare lösningar som man sedan kan skala upp i takt med förändrade kvar och möjligheter.

Till syvende och sist handlar det om att våga testa vad som funkar för dig. För molntjänster är här för att stanna. I det här avsnittet av Effekten får du massor med bra tips från André, så lyssna!

Lyssna på avsnittet: 


 Jonas Jaani ,  André Andersen

Om avsnittet:

Målgrupp: Systemutvecklare, IT-avdelning, projektledare, management, produktägare, verksamhetsansvariga

Lär dig: molntjänster, platform as a service PaaS, digitalisering, innovation, verksamhetsutveckling

Fler avsnitt av Effekten finns där poddar finns!

| Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify | Epost

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek