Effekten 173
PODCAST
CYBER SECURITY

Effekten #173: Säkerhet 2022

Vi pratar om säkerhet med Torbjörn Andersson, senior expert på området, i detta längre specialavsnitt av Effekten-podden. Vad behöver vi fokusera på under året? Hur hantera risker? Och vad bör man tänka på säkerhetsmässigt vid systemutveckling?

Vi ser att säkerhet, cybersäkerhet och informationssäkerhet blir viktigare för varje dag. Digitaliseringen och Cloud-teknik skapar möjligheter samtidigt som det ska följas av ett säkerhetstänk. Den tanken haltar oftast. De senaste årets attacker och intrång förstärker graden av prioritering.

Vi har satt ihop tre avsnitt som vi sedan tidigare har publicerat, en bonanza om säkerhet ur olika synvinklar. Vi ser framför oss säkerhet 2022. Det handlar generellt om säkerhet, vi tittar på riskhantering och i den sista delen av detta specialavsnitt ger vi rekommendation för säkerhet under systemutveckling, DevSecOps.

Lyssna på avsnittet: 

 

Målgrupp:
IT-avdelningen, ledare, projektledare, management, systemutvecklare.

Lär dig:
Säkerhet, riskhantering, DevOpsSec.

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek