Effekten #203: Förändringsledning med metoden ADKAR
PODCAST
PROJECT MANAGEMENT

Effekten: Förändringsledning med ADKAR®-modellen

I detta avsnitt samtalar Jonas Jaani med Marcus Landin Larsson om förändringsledning. De gör en djupdykning i ADKAR®-modellen och de olika verktygen. Lyssna här för konkreta tips.

ADKAR®-modellen är ett analysverktyg som hjälper till att förstå och leda organisationsförändring. De fem byggstenarna i ADKAR-modellen, Awareness (medvetenhet), Desire (engagemang), Knowledge (kunskap), Ability (förmåga) och Reinforcement (förstärkning) ligger till grund för de processer som syftar till att skapa förändring ur ett medarbetarperspektiv. I detta poddavsnitt får du ta del av hur modellen kan användas för öka chanserna för framgång vid förändringsledning. 

Lyssna på avsnittet:

Målgrupp: Ledningsgrupper, HR-specialister, projektledare, förändringsledare, företagsledare, konsulter inom förändringsledning

Lär dig: ADKAR-metoden, förändringsledning, kunskapsutbyte, implementering, kommunikation, utbildning, positiv dialog

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek