Andreas Nylin
OM OSS
JOBB

"Jag känner mig delaktig i ett större sammanhang"

Andreas trivs med den blandade känslan av att jobba på ett stort bolag och ett mindre lokalt IT-bolag i Borlänge. För honom skapar det känslan att det inte finns några begränsningar för vad han vill göra eller uppnå.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Lyhört, prestigelöst och Inkluderande

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i Gästrikland och flyttade till Borlänge 1995 för att spela fotboll och läsa Industriell Ekonomi på Högskolan. Sedan dess har jag jobbat inom IT-branschen i rollen som projektledare och de senaste 7-åren som kundansvarig säljare på Sogetikontoret i Borlänge.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag tycker att det är oerhört kul och inspirerande att få vara med och påverka hur min arbetsplats utvecklas och att tillsammans med mina kollegor jobba fram strategier och planer för framtiden.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa med att vara ledare på Sogeti är att få känna delaktighet i ett större sammanhang. Att se hur kollegor växer och trivs på vårt företag.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag gillar Sogeti då jag här kan tillåtas att känna mig som en del av ett multinationellt jättebolag samtidigt som jag kan känna att jag tillhör ett lite mindre IT-bolag i Borlänge. Mixen mellan det stora kraftfulla och det lilla snabbfotade tilltalar mig tillsammans med vetskapen om att det inte finns några begränsningar för vad jag vill göra eller uppnå.

Hur är en typisk sogetiare?
Framåtlutad, nyfiken och kompetent

KONTAKT
  • Andreas Nylin
    Andreas Nylin
    Sales Executive, Borlänge
    070-667 77 59
Borlänges ledningsgrupp
Jobba hos oss i Borlänge