Anna Ardfors
OM OSS
JOBB

"Jag gillar att hitta guldkorn i medarbetare"

Anna är ortschefr i Gävle. Hon gillar konsultbranschen eftersom man ofta jobbar med nya idéer och att samarbete är en nyckel till mervärde. Här kan du lära känna Anna som kan vara din framtida ledare mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Tillit, glädje och möjlighetsorienterat

Berätta lite om din bakgrund!
Jag har varit i konsultbranschen en stor del av mitt yrkesliv. Älskar blandningen av snabba starter av nya idéer och lösningar, hur vi fokuserar på samarbete och vilket mervärde det ger till resultaten. Sen är målen alltid tydliga och variationen på uppdrag och kunder är stor och stimulerande.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag älskar att gång på gång upptäcka hur vi tillsammans i team i olika former kan åstadkomma så mycket mer än vad en enskild individ ensam förmår. Jag gillar både att vara katalysator för den processen men också att känna mig som en del i teamen.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att hitta guldkorn i medarbetare och hjälpa dem att hitta sitt (rätt) sammanhang, att få jobba med helhetsvyer, vara med och bidra till vår verksamhet och våra leveranser.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag tycker att Sogeti är mycket välorganiserat, vi har bra fokus på ny teknik och så framför allt för de fantastiskt härliga kollegorna

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk Sogetiare är en person som känner yrkesstolthet, är ödmjuk och resultatinriktad och som gillar att ha roligt tillsammans med andra människor.

 

Jobba hos oss!
KONTAKT
  • Anna Ardfors
    Anna Ardfors
    Ortschef, Gävle
    070-675 84 79