Emil Lundgren
OM OSS
JOBB

”Som ledare är det fantastiskt att se när människor växer”

Emil Lundgren är född och uppvuxen i Gävle och ingår även i vår ledningsgrupp där. Han tycker det är häftigt att vi på kontoren har en personlig stämning på kontoret samtidigt som vi har en leveranskapacitet världen över. Här får du lära känna Emil som kan vara en av dina framtida ledare.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Lättsam, lugn och målinriktad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i Gävle och har utbildning inom Lantmäteri samt IT-projektledning och affärssystem. Jag har jobbat med försäljning mot privatkunder såväl som företag genom mitt arbetsliv. På senare år har jag gått från produktbaserad försäljning till tjänstebaserad. Min bakgrund är främst från tillverkningsindustri där jag haft en rad olika roller (sälj, inköp, företagsledning). Men jag har även jobbat en hel del inom säkerhetsbranschen.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag trivs med att arbeta i en ledande roll. Anledningen är tvådelad: Den ena delen ger mig möjligheten att hjälpa andra med sin personliga tillväxt och framgång och den andra delen gör att jag får bidra till företagets framgång och utveckling.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Det bästa jag vet är när jag som ledare ser resultaten som blir av det jag nämnde ovan. Att se utvecklingen hos en person eller att se att det hårda arbetet ger frukt kopplat till företagets utveckling.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag tycker Sogeti har en perfekt mix av det mysiga hemtrevliga och det stora världsomspännande. Vi har en mysig och personlig stämning på kontoren och en enorm leveranskapacitet världen över med ca 270 000 anställda inom koncernen. Det är häftigt tycker jag.

Hur är en typisk sogetiare?
Kompetent, hjälper sina kollegor och kunder till framgång. Vill alltid leverera på topp.

KONTAKT
  • Emil Lundgren
    Emil Lundgren
    Senior Account Manager, Gävle
    073-032 29 09