Louise Flygt
OM OSS
JOBB

"Jag skapar morgondagens samhälle. Idag."

För Louise, kundansvarig i Norrköping, är värdeskapande ett nyckelord. Här berättar hon mer om sig och varför hon skulle kunna vara en elefant.

Vilka 3 ord beskriver dig bäst som person?  
Driven och värdeskapande relationsbyggare.

Berätta lite om din bakgrund!
I alla mina roller har jag på olika sätt arbetat med värdeskapande kundresor både i bolag och i offentlig sektor bland annat inom Norrköpings kommun och Philip Morris. Min målsättning har alltid varit att lyssna in och hjälpa kunden och bygga varumärke genom att erbjuda en effektiv service, ge bästa kundbemötandet och erbjuda kvalitativa produkter.

Hur skulle du beskriva din roll med tre ord?
Sogetis ansikte utåt.

Varför har du valt rollen?
Jag är i grunden genuint nyfiken på andra människor och verksamheter och hur man på bästa sätt kan skapa kvalitet och effektiva värdeskapande kundresor. Den här nyfikenheten tillsammans med min erfarenhet och att få jobba med affären ledde mig till det här spännande uppdraget på Sogeti.

När du får positiv feedback vad lyfter man fram då?
Driven, att jag höjer blicken och är lösningsfokuserad.

Varför jobbar du på Sogeti?
Innan jag sökte mig hit var min upplevelse av Sogeti som leverantör: professionell, lösningsfokuserad och mycket värdeskapande för kunden. Med den upplevelsen ihop med  trevliga kollegor och kunder och Sogetis värdeord entreprenörskap och enkelhet så känns uppdraget helt rätt.

Hur är en typisk sogetiare?
Glad, omtänksam och mycket kompetent med stark målsättning av att skapa värde både för kunden, kundens kund och sig själva.

Slutligen, om du var ett djur vilket djur skulle du vara och varför? 😊
Jag har alltid fascinerats av elefanter som har stor betydelse och respekt i många kulturer och står för styrka, lojalitet, visdom och kärlek. När jag fyllde femtio fick jag en tavla av en elefant som målats av författaren och musikern Lana Brunell, så på något sätt har det blivit en symbolik för livet.

Foto: Peter Holgersson

 

KONTAKT
  • Louise Flygt
    Louise Flygt
    Kundansvarig, Norrköping
    076-763 23 02

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.