Emma Nord
OM OSS
LEDARSKAP

"Jag vill ha möjligheten att påverka"

Emma är teamchef i Umeå och har under hela sin karriär haft siktet inställt på en ledande roll eftersom hon drivs av att se andra utvecklas. Här får du möjligheten att lära känna Emma som kan vara din framtida ledare lite mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Ärligt, prestigelöst och engagerande.

Berätta lite om din bakgrund!
Har alltid varit intresserad av teknik och människor och valde därför Systemvetenskapliga programmet, inriktning människa datorinteraktion, vid Umeå Universitet. Visste tidigt att jag ville ha någon form av ledande roll men inte riktigt vilken. Efter studierna började jag i IT-branschen som utvecklare och har sedan dess testat en rad olika roller med sikte på en ledande roll i framtiden. De senaste åren har jag haft roller som serviceledare, projektledare och scrum master och kände ganska fort att jag var redo att anta rollen som teamchef. När möjligheten kom sökte jag tjänsten.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag tycker att det är enormt kul att tillsammans med andra sikta mot gemensamma mål och arbeta för att nå dessa. Har alltid varit ansvarstagande och vill ha möjligheten att vara med och påverka.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Jag drivs av att se andra utvecklas och i rollen som ledare har jag möjligheten att ge mina medarbetare förutsättningar för att växa, utvecklas och leverera.

Varför jobbar du på Sogeti?
Sogeti har en fin företagskultur, spännande kunder och härliga medarbetare.

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, ödmjuk, lösningsorienterad.

 

KONTAKT
  • Emma Nord
    Emma Nord
    Teamchef, Umeå
    072-232 21 02

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.