Kristoffer Bjuhr
OM OSS
LEDARSKAP

"Att coacha andra gör mig lycklig"

Kristoffer är teamchef hos oss i Umeå. Han har varit ledare i över 10 år då han vill vara med och påverka, både medarbetarna och verksamheten. Här får du möjligheten att lära känna Kristoffer, som kan vara din framtida ledare, lite mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord? 
Inkluderande, prestigelöst och ärligt.

Berätta lite om din bakgrund! 
Jag har tidigare arbetat 13 år i finansbranchen, varav 10 år i olika chefspositioner. Men erfarenhet som ledare både inom verksamheten och inom IT ger mig stor förstålse för våra kunders utmaningar och vikten av vår kompetens i våra uppdrag.

I mina tidigare roller har jag arbetat aktivt med processförbättringar, utvecklat kompetensen hos medarbetarna samt öka den kommersiella förståelsen för att kunna leverera en bättre produkt mot våra kunder.

Varför har du valt ledarrollen?
Jag vill vara med där det händer, påverka riktningen på verksamheten och jobba med att förbättra förutstättningarna för mina medarbetare.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Jag tycker det är väldigt inspirerande och motiverande att coacha och bidra till mina medarbetares utveckling. Se hur medarbetare växer med uppgiften.

Varför jobbar du på Sogeti?
En av alla fördelar med att arbeta på Sogeti är att det är ett starkt varumärke, inte bara lokalt, utan även regional, nationellt och globalt. Då vi samarbetar med kollegor över hela Sverige och världen så finns det stora möjligheter till varierande och utmanande uppdrag. Kunden är i fokus och vi arbetar hela tiden med att skapa värde för våra kunder.

Hur är en typisk sogetiare?
Nyfiken, kundorienterad och engagerad.

KONTAKT
  • Kristoffer Bjuhr
    Kristoffer Bjuhr
    Teamchef, Umeå
    070-377 21 59

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.