Emma Fermhede
OM OSS
JOBB

”Jag har fokus på människan”

Hemlängtan tog Emma tillbaka till Skåne, där hon idag är teamchef. Hon gillar den entreprenöriella känslan vi har kombinerat med att vi har en stor koncern i ryggen eftersom det skapar enorma möjligheter. Här får ni lära känna henne mer och varför hon valt rollen som ledare.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Närvarande, uppmuntrande och framåtdrivande.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är ekonom i grund och botten. Jag pluggade på Lunds Universitet vilket tog mig till Kina och Shanghai dit bestämde jag att jag skulle flytta men så kom livet mellan och jobb erbjöds i Stockholm inom försäljning så flytten gick norröver istället. Nästa etapp i livet blev jobb, fortsatt fösäljning, inom fordonsindustrin i Göteborg. När jag fick mitt första barn så kom hemlängtan ikapp och efter mycket funderingar gick flyttlasset hem till Skåne. Då började min resa på Capgeminigruppen där jag började 2017. På Capgemini har jag fått prova på olika roller på olika avdelningar tex projektledare, leveransansvarig, kontorsansvarig och nu som Teamchef på Sogeti.

Varför har du valt ledarrollen?
För mig är människan i fokus och det har varit väldigt tydligt i alla mina roller och det är det jag har tyckt varit roligt. Att nu få jobba fullt ut med ett gäng härliga människor är drömmen!

Vad är det bästa med att vara ledare?
Alla härliga kollegor, alla framsteg konsulterna lyckas med, problemlösning för att nämna några.

Varför jobbar du på Sogeti?
För det är en fantastisk arbetsplats, vi har roligt, hjärtat på rätt ställe, vi levererar mycket coolt till våra kunder, entreprenöriell känsla med stora gruppen i ryggen där möjligheterna är oändliga.

Hur är en typisk sogetiare?
Ja det är en svår fråga, alla människor är unika men gemensamt tror jag att vi strävar framåt och gillar att ha roligt på jobbet.

KONTAKT
  • Emma Fermhede
    Emma Fermhede
    Teamchef Integration/Data & AI, Malmö/ Helsingborg
    070-775 57 20