Charlotte Pehrsson
OM OSS
JOBB

"Jag gillar att vara med och påverka"

Charlotte har en lång bakgrund som säljare. Hon började inom ridsporten för att sedan landa hos här på Sogeti i Göteborg. Hon brinner för att driva affärer och kan vara en av dina framtida ledare. Det här är din chans att lära känna henne mer.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord? 
Involverande, engagerande och transparant.

Berätta lite om din bakgrund! 
Jag har alltid jobbat med försäljning och började min karriär som säljansvarig av ett välkänt varumärke inom ridsporten. Jag jobbade som resande säljare över hela Sverige och hade en otroligt rolig och lärorik tid under mina närmare 5 år på Kingsland. Jag valde sedan att vidareutbilda mig och har en Bachelor i Sales and Marketing från IHM- och Dublin Business School, som följdes av ytterligare en tid utomlands där jag etablerade samma varumärke jag varit ansvarig för i Sverige i USA och Kanada. Det var först 2016 som jag började jobba med IT och då på Google Cloud i Dublin. Där var jag Account Manager i ca 1år, innan jag och min sambo valde att flytta tillbaka hem och jag landade på Sogeti i Göteborg. Vilket jag inte ångrat en minut!  

Här kan du läsa mer om fler kollegor i Göteborg

Varför har du valt ledarrollen? 
Jag har haft den typen av roller nästan hela min karriär. Jag brinner för att driva affärer och att tillsammans med mina kunder hitta lyckade samarbeten där vi gemensamt uppnår våra mål. Jag gillar att kunna vara med att påverka och att jobba med likasinnade!  

Vad är det bästa med att vara ledare? 
Möjligheten att träffa väldigt många intressanta och duktiga människor, både på insidan av företaget och bland våra kunder. 

Här kan du kika in om du vill lära känna fler ledare i Göteborg

Hur är en typisk sogetiare? 
Hjälpsam, driven och down to earth!  

Varför jobbar du på Sogeti? 
Anledningen till att jag trivs så bra på Sogeti är att jag får jobba med så otroligt kunniga och inspirerande människor som ständigt driver mig framåt och lär mig massor, i en internationell miljö och under ett modernt ledarskap!  

KONTAKT
  • Charlotte Pehrsson
    Charlotte Pehrsson
    Account Manager, Göteborg
    076 -133 49 40
Möt dina framtida chefer