Jan Börtin
OM OSS
JOBB

”Jag gillar synergierna som uppstår när man jobbar tillsammans”

Jan är uppvuxen i Göteborg och har de senaste tio åren jobbat på Sogeti. Han gillar att vara ledare och tycker om kulturen i företaget. Här kan du läsa mer om Jan och hans syn på ledarskap.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Engagerat, lösningsorienterat, resultatorienterat. 

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i Göteborg och studerade på Chalmers. 1990 började jag i IT-branschen och har arbetat som utvecklare, Business Analyst, projektledare och sedan cirka 25 år tillbaka i olika ledande roller främst inom affärsutveckling. Större delen av denna tid har jag spenderat inom Capgemini-koncernen, varav de senaste dryga tio åren på Sogeti.  

Här kan du läsa mer om fler kollegor i Göteborg

Varför har du valt ledarrollen?
Att få vara med och påverka, driva, skapa affärer och värde.  Det är väldigt inspirerande att sätta upp mål, skapa planer samt att realisera dessa.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Få ut och se synergier av att människor jobbar tillsammans. Att bidra till att utveckla våra kunders verksamhet och lösa deras utmaningar samt att utveckla vår verksamhet och se människor växa. Ur ett affärsperspektiv; bygga långsiktiga relationer och affärer. Dynamiken är också en viktig komponent. Det är ständigt nya frågeställningar.

Varför jobbar du på Sogeti?
Vi jobbar med vår lokala marknad och ett lokalt fokus där vi är snabbfotade och samtidigt har vi internationella muskler med ett stort djup och bredd. Kombinationen är väldigt stark och inspirerande. Sedan har vi en kultur där man lätt når kollegor och där alla vill hjälpa till att leverera värde och nå resultat.

Hur är en typisk sogetiare? 
En typisk sogetiare är kund- och lösningsorienterad, kompetent, passionerad, ödmjuk och lätt att samarbeta med.

 

KONTAKT
  • jan.bortin
    Jan Börtin
    Kundansvarig, Göteborg
    070-215 46 59

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Möt dina framtida chefer