Essy Dahlin
ERBJUDANDE
BUSINESS DEVELOPMENT

Inspirationspass med Essy Dahlin

Essy Dahlin är en av våra mest eftertraktade talare till event runt om i landet som ser möjligheter där andra ser problem. Hon brinner passionerat för förändringledning, innovation och digital transformation. Boka upp Essy för ett 2-timmars inspirationspass!

Med nära 20 års erfarenhet från både privat och offentlig sektor arbetar Essy Dahlin sedan 2016 som digitalstrategisk rådgivare, verksamhetsutvecklare, och innovationsledare på Sogeti. Hon är en resultatorienterad problemlösare som ser möjligheter där andra ser hinder. Med stor drivkraft, helhetssyn och hög innovativ förmåga bidrar hon till att realisera nyttor och effektmål på ett effektivt och strukturerat sätt, och utvecklar kunders affärer med hjälp av digital transformation och innovation.

Välj bland följande 3 pass med Essy Dahlin:

1. "Högpresterande team"

IT-projekt bedrivs i allt högre grad tvärfunktionellt, med ökad förståelse för affärsnyttan som resultat. Men hur skapar vi högpresterande team på ett sätt som både främjar medarbetarnas arbetsglädje och fokus på slutanvändaren? Essy ger exempel på högpresenterande autonoma team och hur man tar sig dit.

2. "Innovation med information"

Man brukar säga att data är den digitala erans valuta. Men hur drar vi nytta av den data vi har, och hur kan vi arbeta i praktiken för att upptäcka nya innovativa samband som kan skapa nya värden? Essy presenterar exempel på hur man kan arbeta strukturerat med innovation ur ett
informationsperspektiv.

3. "Från strategi till verktyg"

Stora organisationer har ofta utmaningar med att få överblick över hur digitaliseringsprojekt och verktyg hänger ihop med affärsstrategier och effektmål. Essy guidar er genom ett sätt att hitta den röda tråden från den övergripande affärsstrategin till organisatoriska förmågor och mappningar mot digitala förmågor hela vägen ned till verktyg.


Vill du boka Essy som talare för ditt interna eller externa event? Hör av dig direkt till Essy eller fyll i formuläret nedan:

Kontaktformulär

KONTAKT
  • Essy Dahlin
    Essy Dahlin
    Förändringsledare, verksamhetsutvecklare, digital strateg
    070-283 16 54

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.