Innovation och Digital transformation
ERBJUDANDE
INNOVATION

Exklusivt forum för Innovation och Digital transformation

Sogeti startar ett exklusivt forum för kunder inom området Innovation och Digital transformation. Vi erbjuder tillgång till experter inom aktuella områden och ni får en unik möjlighet till rådgivning inom området för Digitala lösningar.

Sogeti kommer att anordna intressanta föreläsningar och presentera aktuella rapporter och undersökningar, och du kommer att få tillgång till kompetenta personer från några av Sveriges främsta bolag och organisationer. Vi kommer att anordna ”Round Table”-möten där vi delar med oss av erfarenheter och utmaningar för att hjälpa varandra.

Vi från Sogeti modererar och anordnar samtliga event. Du kommer att få en ökad förståelse och många nyttiga tips och exempel på hur andra har lyckats med sin digitala resa. Träffarna kommer att äga rum på plats i Stockholm fyra till sex gånger per år, och vi erbjuder även en LinkedIn-grupp som komplement, där vi kan samarbeta och dela med oss av material även mellan träffarna. De aktuella områden som ni önskar veta mer om väljer vi tillsammans ut, och i slutet av året erbjuder vi även en möjlighet att besöka vårt AIE-center, Applied Innovation Exchange, i San Francisco.

På Applied Innovation Exchange jobbar vi med ett öppet utbyte av idéer, och hjälper våra kunder att upptäcka nya tjänster, ny teknologi, och nya disruptiva lösningar för att nå framgång. Du får här tillsammans med experter från Sogeti träffa spännande startups, och får tillgång till ekosystemet från Silicon Valley.

Tillsammans så har vi workshops som hjälper dig att uppnå följande:

 • Definera och skapa planer för att bygga digitala lösningar för din verksamhet
 • Identifera nya och kommande teknologier för att veta vilka möjligheter och risker som det medför
 • Identifiera och utveckla nya affärsmodeller som kan hitta nya intäktsströmmar
 • Träffa globala experter som ger sina tips och råd om vad som fungerar för din verksamhet 

KONTAKT
 • Christian Forsberg
  Christian Forsberg
  CTO Sogeti Sweden/Global Chief Architect
  070-593 03 18

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.