JOBB
INTELLIGENT AUTOMATION

Sogeti Upskill Automation

Dags att ta det avgörande steget in i en karriär inom IT-branschens hetaste områden? Att ha kompetens inom områden där efterfrågan är stor är guld värt. Via Sogeti Upskill tar du dig vidare in i IT-branschen med raketfart, skruvar din karriär och expertis åt rätt håll och säkrar en anställning på Sogeti. Allt på sex veckor. Välj bland två heta spår!

RPA-utvecklare? Business Analyst med intresse för BPM och iBPM? Testare med ambitioner att bli en komplett automationstestare? Då är Sogeti Upskill Automation rätt för dig!

Sogeti Upskill Automation är ett program som innehåller en intensivutbildning på 6 veckor, några dagars ledighet emellanåt och du går vår introduktionskurs för att lära känna Sogeti. Som deltagare får du ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett.

Aktuella spår i kommande omgång

Du kan välja mellan två olika spår:

När händer det?

Årets första omgång av programmet drar igång 16:e maj och löper på till 30 juni. Sogeti Upskill Automation är planerat att köras två gånger till under året och dessa omgångar matchar dig som vill passa på att hoppa på Upskill-tåget.

Programmets tidsperiod: 16 maj -30 juni 
Deadline anmälan:
25 april

Och du. Under öppna ansökningsperioder hanteras samtliga ansökningar löpande fram till sista anmälningsdagen. Det betyder att du kan säkra din plats till kommande program redan innan sista ansökningsdag, om din profil matchar vad vi söker. 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Känner du igen dig?

Det här är ett program för dig som har redan lite erfarenhet inom RPA eller Testing (1-2 år). Det passar dig som brinner för att vara konsult och är framåtlutad gällande modern IT-utveckling.

Du har grundläggande kompetens inom Automation, Testing eller Business Analysis. Du vill specialisera dig inom ett område med hög efterfrågan på just den expertisen för att främja din karriär framåt.

Du vill få en kostnadsfri intensivutbildning på tema automation, snabbt växla upp din karriär och arbeta i konkreta kunduppdrag.

Du vill bli anställd direkt från utbildningstiden inom ett framåtlutat, innovativt och stort IT-företag med muskler både lokalt, nationellt och globalt. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program.

Tveka inte! Ansök idag!

 

SPÅR INTELLIGENT AUTOMATION BPM?
NYFIKEN PÅ SPÅR TESTAUTOMATION?
KONTAKT
  • Filippo Cappellaro
    Filippo Cappellaro
    Ansvarig Intelligent Automation
    072-719 60 66
Skriv ut E-post