NYHETER
AWARDS

Sogeti utsett till ”Karriärföretag 2022”

Varje år väljer Karriärföretagen ut de arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på i Sverige. När "Karriärföretagen 2022" nu presenterats är Sogeti Sverige med på listan igen – för sjunde året i rad.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. Syftet med att Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Samtliga organisationer granskas av Karriärföretagens expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. Expertpanelen betygsätter:

 • Organisationens karriärsidor: information, kvalitet och dynamik
 • Närvaron och kvaliteten i sociala och andra digitala medier
 • Aktiviteterna gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
 • Attraktiviteten som arbetsgivare i externa mätningar

För sjunde året i rad finns Sogeti Sverige, med verksamhet på 20 orter* runt om i landet, med på listan över Sveriges främsta Karriärföretag. Det innebär att Sogeti är en av de arbetsgivare som har behållit statusen längst i Sverige.

Juryns motivering lyder:

”Sogeti har trots sin stora storlek skapat en familjär företagskultur och har samma driv som ett mindre bolag. Här jobbar man med hjärtat och medarbetarna uppmuntras till utveckling. Sogeti är ett engagerat företag och bara det att de är grundare av #addher som är Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen är något som utmärker dem extra som företag. Det är inte konstigt att medarbetarna bygger sin karriär här!”

Frida Karlsson, HR-direktör på Sogeti Sverige kommenterar:

Frida_Karlsson_130x150.jpg– 2022 är målet att anställa minst 400 nya medarbetare. För dem som är nya i branschen storsatsar vi på vårt populära trainee-program Sogeti Careerbooster som kommer att köras tre gånger nästa år, det första med start i januari. På 10 veckor får då deltagarna en rivstart in i IT-branschen. Vi är otroligt stolta över att vi år efter år finns med på rankinglistor över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och arbetsplatser. Det är ett kvitto på att vårt dedicerade arbete kring att vara en riktigt bra arbetsgivare inte bara syns i våra medarbetarenkäter, utan även utanför Sogeti. Vi är också glada över att många attraheras av vårt starka gender balance-fokus och av vårt företags DNA, vilket gör att många vill bli en del av Sogetifamiljen.

Läs mer om Karriärföretagen 2022: https://karriarforetagen.se
Läs mer om Sogeti Careerbooster: www.sogeti.se/careerbooster

 

*Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Nyköping, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro och Örnsköldsvik.

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
 • Frida Karlsson
  Frida Karlsson
  HR-direktör, Sogeti Sverige
  073-229 78 66

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.