Lena Larsson
OM OSS
JOBB

"Jag utvecklar framtidens IT-system. Idag."

Lena är systemutvecklare på Sogeti i Stockholm. Hennes karriär inleddes med enklare kodning av telefonväxelsystem och det här med kod var något hon fastnade för. Idag kodar hon för fullt och trivs som fisken i vattnet. Lär känna Lena mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Ambitiös, glad och envis.

Berätta lite om din bakgrund:
Sedan början av min karriär har jag varit intresserad av kodning och system och hur systemet används. Jag började min karriär som telefonist och med administration och enklare kodning av telefonväxelsystem. Sedan arbetade jag med bokningar och administration av bokningssystem i åkeribranschen. Med högskoleingenjör examen från KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) och en kvalificerad yreksutbildning i Programmering .net från Nackademin blev jag erbjuden arbete som SharePoint-utvecklare. Jag fastnade direkt och har nu arbetat med det en längre tid och som Systemutvecklare inom .net och jag trivs som fisken i vattnet.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti 2020 och har arbetat med utveckling och incidenthantering för SharePoint 2019 och .net-utveckling.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att skapa och utveckla genom kodning, felsökning och att dela den kunskap jag fått med i bagaget.

Hur delar du med dig av din expertis?
Internt delar jag med mig i teamskanalen för vårt kompetensområde, KO Digital Experience. Jag är även behjälplig i allehanda frågor och funderingar som kan dyka upp internt eller ute hos kund.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
Då har jag flyt i kodningen, jag uppnår ett mål av ett krav i projektet tillsammans med de jag arbetar med och jag passar på att ha kul med till exempel en pingismatch på kontoret. 

Hur är en typisk sogetiare?
Kompetent, glad, trevlig och delar mer än gärna med sig av sina kunskaper.

Varför jobbar du på Sogeti?
Det är kul att jobba på Sogeti! Kollegorna är trevliga och vi har en bra ledning som uppmuntrar och stöttar en i det man gör. 

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Lena Larsson
    Lena Larsson
    Systemutvecklare
    073-432 50 09

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Lena Larsson
Titel: System och SharePoint-utvecklare
Född: 1964
Bor: Norrtälje 
Familj: Sambo och utflugen dotter
Fritidsintressen: Cykla, jogga och musik

Test Automation Kickstart
Ledningsgrupp Stockholm