10 snabba fakta

Aktuella möjligheter

På Sogeti arbetar du tillsammans med 1300 härliga sogetiare över hela landet, och totalt är vi 20 000 i 13 länder runt om i världen. Om du är intresserad av att rivstarta din karriär är Sogeti den rätta arbetsgivaren för dig.

Exjobb

Är det dags att börja tänka på ditt exjobb eller C-uppsats? Hos Sogeti får du en handledare som stöttar dig under ditt arbete, samtidigt som du får en fantastisk inblick i allt du kan göra hos oss. 

Sogeti Careerbooster #2 startar  höst

careerbooster-plus_boosted_by_GenAI_logo_400.pngDet här är vårt populära trainee-program för dig som är ny inom IT-branschen, som hjälper dig att kickstarta din karriär inom IT-branschens hetaste områden. Att ha kompetens inom områden där efterfrågan är stor är guld värt. Via vårt högt rankade trainee-program Sogeti Careerbooster, nu boostat av GenAI, tar du dig in i IT-branschen med raketfart, skruvar din karriär och expertis åt rätt håll och säkrar en anställning på Sogeti. Allt på tolv veckor. Just nu pågår årets första omgång av programmet men i höst, den 12 augusti, startar nästa omgång. Ansök senast den 24 mars. På vår ort kan du ansöka till höstens båda spår: ”Software Engineering” och ”Data Engineering”. Och du, ansökningarna hanteras löpande så ansök idag för att säkra din plats.

Mer information och ansökan >>

Aktuella möjligheter 

 

Praktik

Vad kul att du vill göra din praktik hos oss på Sogeti! Just nu erbjuder vi tyvärr inte praktikplats. Så fort möjligheten finns kommer du kunna skicka in en intresseanmälan här!

Sogeti som arbetsgivare
Härliga medarbetare
Din utveckling
Senaste IT-trenderna
KONTAKTPERSON
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Sogeti på topplistan igen
Sogetis Annelie Viklund intervjuad