10 snabba fakta

Aktuella möjligheter

På Sogeti arbetar du tillsammans med 1300 härliga sogetiare över hela landet, och totalt är vi 20 000 i 13 länder runt om i världen. Om du är intresserad av att rivstarta din karriär är Sogeti den rätta arbetsgivaren för dig.

Exjobb

Är det dags att börja tänka på ditt exjobb eller C-uppsats? Hos Sogeti får du en handledare som stöttar dig under ditt arbete, samtidigt som du får en fantastisk inblick i allt du kan göra hos oss. 

Trainee-program: Sogeti Careerbooster

careerbooster2019_200.pngÄr du ny i IT-branschen och funderar du på vilket område du borde satsa på framåt för att boosta din karriär? Då är Sogeti Careerbooster rätt för dig. Sogeti Careerbooster är ett 10-veckors trainee-program som innehåller en intensivutbildning på 9 veckor, några dagars ledighet emellanåt och du går vår introduktionskurs för att lära känna Sogeti. Som Careerbooster får du ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett. Vi väljer löpande ut heta områden inom IT och söker framåtlutade deltagare till Sogeti Careerboosters olika spår. 

Vi väljer löpande ut heta områden inom IT och söker framåtlutade deltagare till programmets olika spår. Omgång #1, 2023, pågår just nu fram till den 24 mars. Håll utkik efter kommande omgångar på vår portalsida dedicerad till vårt trainee-program.

Läs mer om Sogeti Careerbooster här!

Aktuella möjligheter 

 

Praktik

Vad kul att du vill göra din praktik hos oss på Sogeti! Just nu erbjuder vi tyvärr inte praktikplats. Så fort möjligheten finns kommer du kunna skicka in en intresseanmälan här!

Sogeti som arbetsgivare
Härliga medarbetare
Din utveckling
Senaste IT-trenderna
KONTAKTPERSON
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Sogeti på topplistan igen
Sogetis Annelie Viklund intervjuad