Xamarinerbjudande
ERBJUDANDE
XAMARIN

Xamarin-appar

Vill du bygga mer engagerande mobilapplikationer, snabbare och mer kostnadseffektivt? Det kan du, för vi har en komplett tjänst för att bygga och testa mobilappar i iOS, Android eller Windows baserat på en enda kodbas. Lösningen heter Xamarin.

Det finns stora ekonomiska fördelar i att förenkla utvecklingen och få ut dina mobilapplikationer till marknaden snabbare. Enligt Forrester's Total Economic Impact report kan man sänka kostnaderna så mycket att en organisation med ett flertal mobila applikationer kan minska sina utvecklingskostnader för mobilappar med över 1 miljon dollar över en treårsperiod.

"Med Microsofts Xamarin för Visual Studio skriver vi i grunden en kodbas för alla mobila plattformar. Vi får Android, Windows och IOS versioner till en fantastiskt reducerad kostnad. "- Ken Hosch, Director of Innovation, Research, and Strategy hos Siemens PLM Software **

Läs hela Forrester-rapporten här för att förstå mer om hur mycket tid och pengar du kan spara.

Möt dina kunders behov

Under 2017 kommer efterfrågan på tjänster inom mobil applikationsutveckling att växa minst fem gånger snabbare än interna organisationers IT-kapacitet för att leverera dem.

Våra Xamarin-tjänster säkerställer att detta inte är ett problem, vilket hjälper dig att leverera appar som fungerar smidigt över alla enheter. Det hjälper dig att:

 • Minska utvecklingskostnader
  Om er organisation utvecklar och hanterar flera appar finns rejäla besparingar att göra.
 • Minska kostnader för test med upp till 30%
  Med en kodbas minskar tiden för testning och med Xamarin Test Cloud automatiseras tester och möjliggör testning mot en stor mängd enheter och skärmstorlekar.
 • Öka användarnas engagemang och er försäljning
  Högre kvalitet och bättre användarupplevelse i mobila applikationer skapar engagemang och lojalitet och i förlängningen bättre affärer.
 • Minska time-to-market med upp till 15%
  Era mobilappar ska finnas på marknaden, för kunderna. Ju kortare tid ni behöver lägga på utveckling och test, desto större möjligheter till affärsnytta.

Många års erfarenhet till din tjänst

50% av företag och organisationer har färre än fem utvecklare internt. Genom att samarbeta med Sogeti får du tillgång till experterna, ramverken, processerna och verktygen som du behöver för att skapa och underhålla engagerade mobilappar på ett kostnadseffektivt och snabbt sätt.

I mer än 25 år har vi levererat högkvalitativa applikationer, verktyg och utvecklings- och testresurser över hela världen. Våra kunder har tillgång till över 400 mobila experter med kompetens inom avancerad teknik i våra Mobile och Xamarin Centers of Excellence.

Sätt oss på prov!

Som Microsoft Gold DevOps Partner och Xamarin Elite Partner kan Sogeti leverera Microsoft Visual Studio DevOps Assessments och en unik Xamarin Test Cloud Assessment. En Assessment hjälper dig att ta reda på vilka förutsättningar du har för att effektivisera och spara pengar. Dra fördel av vårt Xamarin Kickstart-erbjudande så kommer du framåt - snabbt!

KONTAKTPERSON
 • Rebecca Källgård
  Rebecca Källgård
  Smart Workspace Expert/Partner Lead Optimizely
  073 804 48 68

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.