Arbetsgivare
JOBB
DNA

Sogeti som arbetsgivare

Människor utgör hjärtat och hjärnan i vår organisation. Våra grundläggande värderingar bygger på öppenhet, ärlighet, respekt och förtroende för individen. Vi tycker det är viktigt att uppmuntra, vidareutveckla och belöna våra medarbetare. Det är en förutsättning för att lyckas.

Vår målsättning är att du ska få vara med på vår gemensamma resa att utveckla våra kunders affärer, och därmed utveckla oss själva. För att nå det försöker vi arbeta med en lärande kultur där samarbete, coachning och feedback är centrala delar. Du har en nära dialog med din teamchef, kollegor och kunder.

För att riktigt trivas hos oss tror vi att du tycker det är roligt att samarbeta och utvecklas i våra nätverk genom lika delar deltagande och ansvarstagande. Vi tror att du tycker det är spännande att ha möjlighet att jobba med lokala uppdrag på din ort, men att också ibland ha möjlighet att ta uppdrag på andra orter i Sverige eller utomlands.

När du känner dig redo för en utmaning finns många olika roller och uppdrag du kan ta - kompetensansvarig för ett område, pre-sale, mentor och coach, talare på interna och externa events med flera.

Vill du så kan du.

Och när livet är fullt av hämtning och lämning, VAB och barnens aktiviteter så försöker vi hitta bra lösningar för att få ihop jobbet med livet i övrigt. Och finns det en kväll ledig så finns det trevliga kollegor att hänga med på olika sociala aktiviteter och teamträffar.

Erkänt bra arbetsgivare

När du är i valet och kvalet kring arbetsgivare kan det vara intressant att höra om oss, både om hur vi uppfattas av våra medarbetare och hur vi uppfattas från externt håll. Vi är stolta över vår höga medarbetarnöjdhet och att vi år efter år finns med på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och Sveriges främsta Karriärföretag.  

KONTAKTPERSONER
  • Aron Östergård
    Aron Östergård
    HR-chef, Sogeti Sverige
    073-024 58 28

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.