Karriärföretag 2021
NYHETER
JOBB

Sogeti utsett till ”Karriärföretag 2021”

Varje år väljer Karriärföretagen ut de 100 arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på i Sverige. När "Karriärföretagen 2021" nu presenterats är Sogeti Sverige med på listan igen – för sjätte året i rad.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. Syftet med att Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Samtliga organisationer granskas av Karriärföretagens expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. Expertpanelen betygsätter:

 • Organisationens karriärsidor: information, kvalitet och dynamik
 • Närvaron och kvaliteten i sociala och andra digitala medier
 • Aktiviteterna gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
 • Attraktiviteten som arbetsgivare i externa mätningar

För sjätte året i rad finns Sogeti Sverige, med verksamhet på 20 orter* runt om i landet, med på listan över Sveriges topp 100 Karriärföretag.

Juryns motivering lyder:

"Sogeti är en familjär arbetsgivare där medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Med stor fokus på jämställdhet och goda utvecklingsmöjligheter är man garanterad en trygg arbetsplats. Sogeti utför ett utmärkt arbete med att locka fler kvinnor till IT-branschen. De medverkar i flertal initiativ och grundade även #addher – Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. Vilken förebild!”

Sogeti placerade sig även nyligen på andra plats bland IT-företagen på rankinglistan Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Frida_Karlsson_130x150.jpg– 2021 är målet att anställa minst 230 nya medarbetare. Att år efter år finnas med på listor över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och arbetsplatser gör oss otroligt stolta och vidimerar, samt synliggör våra omfattande och fokuserade insatser kring att vara en riktigt bra arbetsgivare, kommenterar Frida Karlsson, HR-direktör på Sogeti Sverige.

Läs mer om Karriärföretagen 2021: https://karriarforetagen.se

 

*Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Nyköping, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro och Örnsköldsvik.

 

Sogeti på topplistan igen
KONTAKT
 • Frida Karlsson
  Frida Karlsson
  HR-direktör, Sogeti Sverige
  073-229 78 66

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.