JOBB
DIGITALA KANALER

Digitala ess sökes!

Vill du vara en del av ett ambitiöst, prisbelönt, och internationellt utvecklingsteam med siktet inställt på digitala lösningar? Är du en person som gillar att kombinera kreativa idéer med innovativ teknik? Tror du att användbarhet, skalbarhet och tillförlitlighet är viktiga element vid utveckling av nya lösningar? Då ska du inte vänta längre, vi är den perfekta platsen för dig!

Vi samverkar i talangfulla team med att sätta värdefulla och kretiva lösningar i händerna på våra kunder. Erfarenhet, nytänkande och innovation är det som driver det vi gör. Smart och vacker funktionalitet bygger starkare varumärken och friskare företag, helt enkelt därför att det glädjer användaren. 

Vi levererar våra lösningar till några av Sveriges mest kända varumärken. Vi är 50 personer baserade i Stockholm som jobbar med digital strategi, service design, UX, visuell design, utveckling och test. Sogeti är en global koncern, vilket innebär att vi arbetar med både svenska och internationella kunder.
Att vara en del av en större familj omfattar också möjligheter att arbeta utomlands i kortare eller längre perioder. Vill du dela med dig av din passion och samtidigt växa på ett av världens mest framgångsrika företag? Då ska du komma till oss!

När vi frågar våra anställda varför de jobbar på Sogeti svarar de ofta "Möjligheterna!". Möjligheterna att kombinera ständigt lärande, internationella sammanhang, och familj/jobb-balans. Lika ofta nämner de den goda stämningen, de grymma kollegerna och den ständiga variationen av arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik, men ett är säkert: digital innovation är det bästa vi vet!

Är du vårt nästa apputvecklar-ess...

Vi är ett team som levererar digital innovation inom mobilitet och nu söker vi erfarna apputvecklare som behärskar de senaste verktygen och ramverken, både inom plattformsspecifika och crossplatform sammanhang. För att du ska trivas som utvecklare på Sogeti behöver du leva, andas, och älska kod. Arbetstempot är högt och du måste kunna förstå och se helhete - inte bara den apputveckling som du primärt fokuserar på. Kunskap och erfarenhet från utveckling relaterad till server, APIer, back-end och molnet är alltid meriterande hos oss.
Brinner du för att upptäcka ny teknik och genomföra lösningar på toppen av innovation? Då kommer du trivas hos oss!

…eller är du vår nästa UX-stjärna?

Du är en UX Designer/Interaction Designer som brinner för förstklassiga digitala upplevelser. Du kommer att jobba med alla typer av UX-uppgifter, för alla digitala plattformar.

Som UX-designer på Sogeti i Stockholm kommer du att vara med och bygga upp ett av Sveriges roligaste och mest drivna UX-team. Vi ger dig möjlighet att jobba med allt från digital strategi, till service design, interaktionsdesign, användbarhetsanalys, och visuell design. Vi söker dig som är framåtlutad och driven, med bred erfarenhet inom UX-området. Du brinner för att kombinera affärs- och kundnytta, men har samtidigt förståelse för vad som är tekniskt möjligt.

Du har en passion för förändring och kan leda våra kunder framåt samtidigt som du skapar unika och kreativa lösningar utifrån kundens mål.

Det här är en viktig roll som kräver varm social kompetens och ett gediget kunnande om tillgänglig teknik. Kvalificerade kandidater kommer att dela vår tro på att design handlar lika mycket om beteende och känslor som det handlar om användbarhet och användarvänlighet.

Och för att konkretisera...

• Du arbetar dagligen med design- och prototypverktyg, så som OmniGraffle, Balsamiq, Photoshop, Illustrator, Axure, etc

• Som apputvecklare söker vi dig med expertkompetens inom iOS, Android, RWD, HTML5, CSS, scripting, och kunskap inom andra områden är meriterande (som till exempel IoT)

• Som UX-designer söker vi dig med minst tre års erfarenhet inom digital design (som Service Designer, Experience Designer, Interaction Designer, eller Art Director), och med en uppdaterad portfolio

Ess inom apputveckling - Ansök här!

UX-stjärna - Ansök här

todo todo
Kontaktperson
  • Anna-Lena Olsson
    Anna-Lena Olsson
    Sales Executive – Digital Solutions / National EPiServer Sales Driver and Partner Manager
    +46 72 74 13 422
Sök jobbet idag!
Livet på Sogeti
Livet på Sogeti